Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hansu
Gratuluje, naprawdę. Wiem, że są ludzie z klapkami na oczach, ale pierwszy raz widzę człowieka, dla którego naród się kończy na rządzie i "tibijczykach" [może to będzie nowa nisza społeczna, co Ty na to?]. To ja się nie dziwię, że wiele ludzi nas postrzega tak jak nas postrzega... owszem też mają płaskie spojrzenie, ale skoro mamy takich patriotów... twój dziadek/pradziadek by się w grobie przewrócił [jeśli umarł, czego nie życzę]. Pociesza myśl, że większość takich jak tych wyjdzie wkrótce za granicę i nawet się nie przyzna do swojej narodowści w obcym kraju.
Jeszce raz gratuluję i wesołych świąt.
Tak Calmin lubię to robić  Pozdrawiam.
Pozdrawiam także Frightening, która ma podobne zacięcie do mnie ;D
|
Osz Ty ;* Jaki ty twardy
1.Ten Glon czy jak mu tam . Burakiem moze byc jedynie on ukazujac swoja osobe i styl zycia jako Polak. Wg mnie ten czlowiek jak juz wspomnial Hansu wyjedzie z tad i nie wroci [Oby

]
2. Reszta tych pajacow co maja zamiar mowic ze polaki to idioci , hamy itd Podam wam zwykly przyklad ;] Eternia - Gildia Desscus czy jakos tam w 6 osob wygrywa z Mcg i Ro ktorych jest z 30 wynikiem 14:1 w mcg sa polacy i w Ro tez a desscuc to same br i swe.... Jaki z tego wniosek ?? Polacy mysla jak ty mysla ze sa pempkiem swiata Puknijcie sie w leb i zacznijcie myslec sami nic nie zdzialacie trzeba sie zgrac....
Hansu kiedy do mnie przyjedziesz?? Musimy do olesnicy jechac

20:37 Viraelli [80]: jestem dzieckiem i co?
[CHAR]Moori Mali[/CHAR]
1.Umiesz Liczyc?? Licz Na Siebie Twoje Szczescie Innych Jebie
2. Ja Ide Za Nimi Bo Onia Ida Za Mna Wiesz Jak To SIe Nazywa? To Lojalnosc !!!!
Celesta [CHAR]Sir Broniu[/CHAR]
Thx For All PPl WHo Play With Me On Celesta - Nosferatu Of Celesta 4ever