Legendy mowicie.. Niech no sobie przypomne ..
Xarabek(1st 7 magic lvl o ile dobrze pamietam?)
Gal'axy
Tartarro
Mannow
Yunichi
Katmai
Cale stare ng
mm Waldorio?
Oczywiscie Raxilon
A najwiekszym pa i typem ktorego do dzis najbardziej nie trawie na calym tym serwerze byl jest i bedzie kleyton.
Obsidia to od poczatku byl dziwny serwer, a to dlatego ze ng nie mialo zadnej konkurencji na starcie, poza tym wszyscy polacy ktorzy byli w starym ng(no moze oprocz bodajze kiroya?) nie byli traktowani zbyt dobrze.. Stosunki zaczely sie psuc, pozniej Yunichi padl za to ze wbilby 100 lvl szybciej niz Mannow i jakos doprowadzilo to do bardzo nierownej wojny.. Roznice lvli w boom i ng byly przeogromne, poza tym boom skladalo sie w 70% z losowych nie znajacych sie ludzi wiec ciezko zebysmy wtedy te wojne wygrali.. Pamietam 4 wieksze potyczki, Veno(wtedy jak gal padl po dosc dlugo trwajacym trapie), 2 razy pod thais i masakra na edron gdy nas zaskoczyli, ale tak to juz jest jak sie mysli niewiadomo co.. Akcja z Yunim i Mannowem tez byla niezla, wtedy sie ob szykowalo ale o ile dobrze pamietam do niczego nie doszlo, bo ng kampilo.. Ale jeszcze w pamieci jedna fajna akcja mi zostala z tej wojny(moze dlatego ze to byla moja zasluga

) kiedy waldorio padl na edron po dosc dlugiej gonitwie zakonczonej trapem nad dp
Jesli ktorys z tych ludzi (Tartarro, Gal'axy, Yunichi) albo ktokolwiek inny kto mnie jeszcze pamieta znalazl tego posta to prosze o kontakt
/Hsev
Powiem Wam coś w tajemnicy...
NIECH ŻYJE ODBYT !!