Temat: Święta!!
Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2007, 12:30   #29
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszalek Pokaż post
Ci co piszą jakie to wspaniałe są świeta są prawdopodobnie dziećmi 6-12 lat i cieszą sie bo dostaną jakis prezent i dla nich właśnie to jest urokiem całych świąt. Ja nie lubie świąt, wszyscy jak wariaty chodzą po sklepach i kupują prezenty i te prezenty sprawiają dla większosci ze swieta im sie podobają, wkurza mnie reklama coca coli- ten tir ubrany w lampeczki i głópie hasło reklamowe- a nikt sobie nawet nie zdaje sprawy z czego coca cola jest robiona i jakie toksyczne substancje w niej są, dobra w smaku... ja osobiscie nie pije. Ksiądz z kolędą łazi po domach i starzy zawsze wpuszczają i potem jakies glupie pytania kazdemu zadaje ten ksiądz. A to ze ktos sie pogodzi w wigilie i są dla siebie mili to co to da jak później znowu sie kłócą np. ja z moim pojebanym starym. Wogóle świeta mi sie kojarzą z rozrywką dla ludzi bez problemów...
Mam 18 lat a swieta lubie poniewaz wtedy jest ten niepowtarzalny klimat. Wspólna kolacja z rodzina pasterka. Dla mnie prezenty sie nie licza liczy sie czas spedzony razem z najblizszymi.