Xaem jeśli byśmy byli przydupasami to ta sytuacja raczej wyglądala by inaczej. Jeśli Sck nim by byl to napewno by mnie nie obronil tylko zachowal sie jak Shiru ktory mnie bil, a dzien wczesniej biegl za nami klepac typa na necro mimo iż go o to nie prosiliśmy (na dodatek typa z wlasnej gildii - FBN). I by bylo gowno nie 90k. A po drugie bedąc przydupasem raczej bym nie bil Hinogoosa tylko skladal mu poklony i pisal jaki to jest zajebisty.
Zresztą kiedyś sam Tana spytany czemu przyjąl "przydupasów do gildii" (mam na myśli Mietka, Blood humana, Nido Jersa, Legend of Goku) odpowiedzial - "teraz to nasze przydupasy". Wiec dla waszej informacji w swoim zawadiackim kregu też macie ludzi którzy gibko baunsowali jezykiem

Wogóle dziwi mnie postawa niektórych osób którzy kiedyś najwięcej na ts mi mówili że jestem po "zlej stronie konfliktu" i że powinienem być za nimi, a teraz po prostu zaplacili (a sami wczesniej sie smieli z takiego Sowqu ze zaplacil a teraz wyszli na tak samo "honorową osobe") o_O