no patrze lol wbilem lvl w 2 miechy jakie wy macie w rok czy tam ile(shaka wiec nie mow ze jestem noob)
jak narazie to moim wypowiedzia przecza all co maja zwiazek z ftp wiem ze teraz bedziecie pisac same dobre rzeczy o ftp i sie bardzo ciesze

lecz wiedzcie ze oni was maja za smieci, wzieli was bo jest wojna i sie boja,wpier huncili all pl a teraz ich wielce do ftp zapraszaja bo jak by wszyscy zaczeli ich lac to by nie wygrali wojny a takie nobki sie ciesza ze moga byc w ftp,a ftp to odpowiada.
noob to gracz slaba grajacy itp tacy wlasnie sa co poszli do ftp, i nie praw mi tu kazan shaka ze nie mam uzywac slowa noob lol stoje przed depo podchodzi szanowny destro... i pisze plx noob ? i o co tu chodzi takiemu noobkowi lol .destro tak tak czekam na hunta
niech tu nie pisza osoby typu omo co hu* wiedza i pisza tyle zeby sie podlizac

a nie jest tak z ftp expisz sobie pierwszy gdzies wjezdza ftp i leave or hunted? wiec nie robcie z ftp super spoko kumpli haha co kase ci daja jak padniesz i placa ci 100k za to ze jestes w gildi bo zalll,naprawde mi szkoda tych polakow ktorzy sa w ftp ze cos znacza^^ kazdy wie jaka renome ma ftp na silverze wiec plx bez bajek ze ftp jest cool
kalor jestem w 100% pewien ze kazdy z tych pl w ftp placil za hunt