Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2007, 16:35   #1201
GhostShark
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 11 2007

Świat: Silvera/Danubia
Domyślny

założe sie że pierwszy owner rekina teraz sie z was śmieje! On nigdy nie przeżywał tego tak jak wy i niech nikt nie mówi że on grać nei umiał bo wiele rzeczy słyszałem o jego problemach z ftp i o tym że sie im sprzeciwiał. Ja bym mu sie nie dziwił bo ftp od początku tak działa że polacy sie kłucą między sobą. Nigdy tego nie zrozumiecie i będziecie tu pisać ciągle: asen noob, pan noob, ten nie umie grać a ten liże dupe br. Przypomnijcie sobie dawne czasy! Nie było tak czasami jak jest teraz?? moze nie az tak ale tez sie kłucicie a nie macie czego!!!! Przyznaje racje panu że nie warto ufać ftp ale nie ma racji że mówi noob o każdym tak jak reszta o nim. Sami przed sobą "liżecie" dupe bo on przecież jest w ftp. Ftp jest najsilniejszą glidią !! oni umieją grać itd... Wcale nie... na innych serverach polacy sie umieli dogadać i oni robią pa brazolom. Gdybyście się zaczeli jakoś dogadywać to lepiej by się wam grało na silverze.

Więc skończcie temat o tym noob-stwie !!

pozdro dla tych którzy juz w to nie grają !
GhostShark jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.