Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2007, 17:46   #4002
Pacz_knight
Użytkownik Forum

Pacz_knight's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Domyślny

Dobra potrzebuje outa blazna w kolorach od gory: Bialy, czarny, bialy, czarny Outa prosze z addonami!
Teraz drugi out! Jest dosc skomplikowany wiec prosze zeby zrobil mi go jakis evul pr0 master xD (bez zadnych noobow etc ;p).

A wiec:
GLOWA - Glowa w kolorze bialym. Fryzura ma byc taka fajna sterczaca (jakas mangowa, ale nie pedalska xD) moze byc taka jak ma Naruto. Ewentualnie mozecie dac od zwyklego citzena a ja sobie ja dorobie.
TORS - Tors w kolorze jasnej zieleni (byle nie odblaskowej) od summonera. Otuz zamiast zwyklych rak prosze dac rekawy od citzena w kolorze ciemnej zieleni.
NOGI - Tak nogi od summonera. Tyle ze w srodku (nie koncowki szaty) tylko te w srodku maja miec barwe ciemnej czerwieni (nie bordowej tylko takiej krwistej xd)
STOPY - Od summonera w kolorze ciemnego szarego.
DODATKI - Z tylu prosze o pochwe na miecz (taka jak na katane). Ta pochwa ma byc umieszczona bardziej na tylach pasu, nie z boku, nie na plecach.
BRON - Huh, no i tu bedzie problem. Fajnie jak by ktos dal katane z lekko widocznym blekitnym ostrzem. Ale jesli sie tego nie podejmie to niech nie robi wogule tej katany.

No to na tyle. Moglbym zrobic sobie samemu ale chce zobaczyc jak wyjdzie to wam. Outa prosze w dwie strony (przod i tyl). Bede wdzieczny za zrobienie tych outow.
Jesli ktos nie ma kolorowania i outa blazna to niech nie robi ale zalezy mi na tym drugim.

Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 22-12-2007 o 17:47.
Pacz_knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem