Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2007, 20:03   #38
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoster Pokaż post
A z drugiej strony to jest. Masz dany lvl, załóżny 32 i brakuje kilka % do 33 żeby mieć wkońcu ukochane WOI. Ale wiesz, że wszystko zajęte i masz zamiar się wybrać na hunt jakiś mocniejszych potworków żeby dobić lvl, np. Dragony. Masz dużo kasy z loota więc stać cię na załóżmy 2 bp sd. Czyli fajnie sobie myślisz. 2 bp sd=120 użyć. Jest super. Ale problem się pojawia. Panowie z Cipsoftu zrobili prezent na święta. I co teraz ? Nie poexpisz. Nic nie zrobisz.
co za pomysł... marnowac 12k żeby zabić kilkanascie dragow...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotard Pokaż post
Poprostu ta zmiana Ci nie zagraza, wrecz pomaga bo nie bedziesz padal jak nob bez pvp, ktorego coraz mniej trzeba miec z kazdym update. Padasz jak nob = zniechecasz sie do gry = nie kupisz PACC-a : O.
A tobie, jako sorkowi, za mało jeszcze dali w tym UPie? hę? a jak chca troche przytepić sorka & boty to sie piłujesz... żenada, a za chwile pojdziesz do innego tematu i nabluzgasz ze sork jest za mocny a Cipsoft popiera uzywanie botow...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafals from hell Pokaż post
Nie używaj słowa "WY" jeśli nie wiesz do kogo do końca to kierujesz... bo jak widać ja nie podzielam zdania założyciela tematu i się zdenerwowałem
jeżeli nie zgadzasz sie z autorem tematu, to jego post nie byl do ciebie...