Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2007, 22:11   #5
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Ja również posiadam nowego FM'a, niby wszystko fajnie i cool, ale jest masa błędów, które nie poprawia kochany patch. Choćby, zachowanie def. pomocnika, który zamiast podać, podbiec, zrobić cokolwiek... stoi, po czym rywale zabierają mu piłkę. Drugi błąd to postawa pomocników bądź kogokolwiek innego, gdy widzę, że boczny pomocnik lub obrońca urywają się skrzydłem, a ci debile zamiast podac na bok stoją lub podają do środka do napastników(trzeba mówić każdą akcję zawodnikom -.-?), trzecia to może i nie błą a kurestwo prezesa. Legia dała za mojego kapitana i najlepszego pomocnika w zespole dobrą ofertę(skąd inąd była to świetna oferta ;p), prezes "wziął sprawy w swoje ręce" i sam zadecydował o sprzedaży, tak samo stało się z vice-kapitanem prawym obrońcą. Co z tego, ze zarobiłem kupe kasy, jak zespół się pewnie nieco podłamał(rola kapitana coś daje), a sam straciłem dwóch świetnych zawodników. Ciężko było ich zastąpić, bo albo byli za drodzy, albo nie chcieli grać w 2 lidze polskiej. Więc musiałem sięgnać po jakieś talenty... Dalej nie chce mi się mówić. Powiem tylko, że pierwszym save'em grałem Juve, ale mnie wyrzucli Teraz Śląsk.
Czy patch 8.0.1 działa na piratach(nie bijcie, i tak wyjdzie na to, ze kupie oryginała ) ??
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem