Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2007, 22:39   #41
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Odnośnie zeszłego etapu pokazuje zegar z poprawnym ułożeniem oraz przykładowymi przedmiotami:

Miejsca na zegarze można było odgadnąć bardzo łatwo, wystarczyło zapisać miesiące urodzenia córek Polgana w postaci liczb i skojarzyć z liczbami an zegarze. Miesięcy jak i godzin mamy 12
Co do metali. Najbiedniejsza dostała miedzianą tarcze, pierwsza która wychodziła była najbogatsza. Najrzadszym metalem na Rooku (teraz jak i PRZED wprowadzeniem banku, w końcu Polgan żył dawno temu) jest platyna. Kolejny drogocenny metal to złoto, ustępuje jedynie platynie. No i ostatni drogocenny metal to srebro.
Niejaki X. the Second próbował wprowadzić uczestników w błąd i podawał blędne odpowiedzi które niby miały być zatwierdzone przeze mnie. Wystarczyło trochę pomyśleć, ponieważ podawany przez niego "plate" nie jest rodzajem metalu, oznacza "płytowe/płytkowe". Tak samo studded, oznacza "ćwiekowane/nabijane ćwiekami", które na Rookgaardzie zrobione są z żelaza - surowca tańszego od miedzi, a co za tym idzie, nie mógł być darem dla żadnej córki.

Ciekawostka:
Polgan Bonecrusher - ta postać nie jest wymyślona przeze mnie. Na Rookgaardzie istnieje jego grób - jest jednym z 3 które prowadzą do questa na katanę.
Córki Bonescrusher'a - nie wiadomo do końca czy Polgan miał jakieś córki. Jednak jest jedynym facetem (o ile to facet ) w rodzinie Bonecrusherów. Jedyne żyjące członkinie tej rodziny to strażniczki Carlin: Bambi, Blossom, Bunny, Busty. Jednak na imię Polgan nie reagują.... ciekawe prawda?

Etap 3 trwa
Już moge powiedzieć, że o wielką wygraną, czyli: 25.000 złotych monet (dokładnie 250kg), certyfikat ukończenia eventu potwierdzający nieprzeciętną wiedzę oraz inteligencje oraz posąg w Hall of Fame na stronie Klocek Klanu walczą 4 osoby:

Pethaf Rookstayer
Syn Klocek
Xny
Event winter klocek

Pozostaje nam życzyć połamania zwojów na mózgu

EDIT
@DOWN
Trzy osoby otrzymują nagrody, ale tylko ta pierwsza otrzyma największą
Nagrody pocieszenia to:
Miejsce 2 - 2k, plecak life fluidów oraz 100 piórek, certyfikat zajęcia 2 miejsca
Miejsce 3 - 1k, plecak life fluidów , certyfikat zajęcia 3 miejsca

Mam nadzieję, że was to satysfakcjonuje?

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 22-12-2007 o 23:12.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.