Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kacperka
Gz wstapienia do ftp lamusy... Padniecie tak jak i te inne szmaty... Robia was w chuja i to ostro... a wy sie dajecie nabrac ... Moim zdaniem w Add~ po odejsciu barinas team zostali juz sami dobzi ludzie.. i jak ftp dostanie po pizdzie to silvera moze miec jakas przyszlosc.. chociaz i tak wydaje mi sie ze nawet jak ftp przegra to nie bedzie retired tylko i tak sie all znowu zjednocza i bedzie zje**.. nom ale co do Asena i Vake (jebanych zlodziejow) i innych ktorzy dolaczyli do wojny by walczyc z ftp to poprostu gz lamusy... powodzenia w dalszej zjebanej grze... po wojnie cos czuje ze sie skoncza przyjaciele bo przyjaciola sie skoncza pieniadze i od was beda chcieli pieniedzy...  ...
A jesli po tych wszystkich huntach i tak dlugiej grze na tym servie nie macie jeszcze wyrobionego zdania o ftp i nie wiecie jacy oni naprawde sa i walczycie o ich przetrwanie... to poprostu gz dla was... jestescie zajebisci...
k,thx,bye
|
Twarde Słowa o,O
No ale cóż... z deka rozumiem co macie na myśli , wiadome że ftp potrzebuje pomocy i rekrutuje do gildi ;x
ambel , vake , asen @
Nic do was nie mam ale wd. mnie powinniście zostać neutral , ale cóż wasz wybór

( nie warto ftp ufać .. )
@Ambel
Z tego co słyszałem to nieźle podpadłeś DICU

Maja wysoki priorytet na zabicia ciebie , więc uważaj xD
Wesołych Świat!
Mam nadzieje że nikt ich nie spędzi przed tibią xD
Pozdro.