Cytuj:
Jak wylogowujesz się w mieście, koło Innkeepera, to po dłuższej nieobecności, a potem zalogowaniu, przez jakiś czas (ilość wbitego expa), masz 2x exp.
Jednak to nie trwa długo - max. 3-7 potworków na Twoim lvl i już 'You feel normal.' i exp powraca do 1x. 
HORDE FTW !
|
eh... Wcale nie. Jak Idziesz spać i zostawiasz postać w karczmie to podwójne expo będziesz mieć przez około 1/10 poziomu.
A "odpoczynek" kumuluje się aż do 1,5*pełny lvl (czyt. jak masz 65, to gdybyś tylko bił mobki w połowie do 67 by ci się wyłączyło)
Cytuj:
no dobrze wiec mam 70lvl wypasiony na maksa sprzet i jestem bardzo dobry w pvp jak i w polowaniach. bylem wszedzie, widzialem wszystko i uczestniczylem w wszystkich najazdach oraz wojnach. no po prostu wszystko przezylem. co mam dalej robic? . wiem ze wychodza dodatki ale na nie trzeba czekac.
wiem ze troche marudze ale chcialbym wiedziec co przyciaga te 9mln graczy do WoWa
|
Nie osiągniesz tego wszystkiego, a jeśli będziesz dobijał najlepsze rajdy i najlepszy eq z areny to wyjdzie nowy dodatek.
Jezeli juz jestesmy przy Vision of Escaflowne - fajnego hentaja z tego widzialem 
|
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.