Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2004, 17:08   #33
Dziadzius Lukasz (nova)
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 11 2004

Domyślny Dance Macabre

Ja juz poprostu nie mam siły wam tego tłumaczyć - i tak nie zrozumiecie . Dla mnie najgorszą rzeczą jest bierność w stosunku do krzywdy kumpli. Nie wiem kiedy bys poszedł zareagowc nie dyplomatycznie moze gdy podskakiwal by 8 lvl. Ten artykuł jest o tchórzach, dla mnie sa nimi ludzie którzy za bardzo przejmują sie cyferkami (exp. skills) i robią wszystko ( za wszelką cene ) by ich nie stracic. Dlatego tak naprawde statystują w gildii. Po raz trzeci juz powtarzam wole zeby krzyczno o mnie (gildi) Gloria Victis niz Vae Victis jak wy przez waszą dyplomacje. Widze ze wasza dyplomacja nie ma granic i nigdy nie nadejdzie dzien kiedy pomożecie bratu z gildi. Co do tego ze wielu płacze przez swoich kumpli - trzeba ich dobierac z rozsądkiem w przeciwnym razie gildia widnieje tylko na tzw. papierku. Mam wrażenie że każdą obelge (taką jest tez w moim przekonaniu obrazanie twojego kumpla-prawdziwego)przyjmiesz jako komplement i jeszcze podziękujesz.---------> Zabili twojego brata z gildi,był niewinny,znasz go,obrażali go,wyśmiewali ------> tu sie dla mnie dyplomacja kończy. Moze ty wyslesz do killera twojego kumpla msg [ Vae Victis, pay or die] doczekasz sie tylko [spierd...j] I co nie było sprawy ....??
Dziadzius Lukasz (nova) jest offline   Odpowiedz z Cytatem