Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2007, 14:23   #3358
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Vincento_Vampire's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
Domyślny

Jestem już, przyjaciele, wiem że czekaliście na mądre i krzepiące słowa waszego ulubieńca i idola Wszechwiedzący Neztas zdążył już wygłosić swój słuszny osąd, ja zaś tylko dopowiem szczegółów, by utwierdzić was w wierze!

W nocy masslog podłych, plugawych służalców Arcanium zakłócił spokój i harmonię jaką przywróciliśmy na Iridii! Po brutalnej próbie zgładzenia naszego Wodza Narodu, owi polaczkowi siepacze udali się w łupieżczą trasę, mordując i powerabusując nic nie spodziewających się bezbronnych graczy! W trosce o ich życie i sprawiedliwość, gidlia Deadly Delight natychmiast zwarła szyki i ruszyła powsytrzymać barbarzyńców, ci na nasz widok czmychnęli gdzie pieprz rośnie. Dlatego chcę zaapelować: nie grozi wam żadne niebezpieczeństwo, gildia Deadly Delight panuje nad sytuacją i nie pozwoli, by podobne dziadostwo się szerzyło ponownie!

W trosce o zwiększenie waszego bezpieczeństwa, Wódz Narodu postanowił utworzyć Międzytibijską Oficjalną Radę Ocalenia Narodowego (w skórcie MORON), na które czele zasiedli wielcy, szanowani obywatele, Neztas i Olorion. Niech będzie im chwała i cześć!

Dziś popołudniu zapraszam na kolejny odcinek mojego bloga, gdzie MORON wystosuje nowe oświadczenie, będzie także wspólne śpiewanie pieśni patriotycznych napisanych przez Oloriona!

Wasz szczerze,
Shane

~
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Al'Bundy Pokaż post
Haha wincenty zmiazdzyl phoenixowi suty xD
I RULE THIS BOARD OBEY ME
Vincento_Vampire jest offline   Odpowiedz z Cytatem