Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2004, 18:07   #37
Hanibal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2004

Domyślny

@Cors Ent ---> "Jak komuś to przeszkadza, to chyba niedawno wyszło Sims2"
@gangrel666 --->"To nie pisz głupot jak ci nie pasuje Secura itp.zaprasza"
@Fido --->"A poza tym każdy na high lvl pkuje to normalne..."@Matfiej --->"Nieodpowiada Ci pvp? Po to są światy non-pvp."@Matfiej"@Hanibal nie zauważyłes, ze jest to gra i ludzie graja dla przyjemności. Niektórzy nie przepadają za wojnami wolą gre bez stresów." OK spoko ,wiec o co tu chodzi bo sie troche pomieszalem w poplątaniu. Nigdzie nie pisałem ze mi to przeszkadza ,ze gram na pvp. Chcialem tylko potwierdzic teze, ze ludzie( nie wszyscy oczywiscie) wykazuja sie "supermeństwem" w stosunku do młodych graczy, bo chroni ich guildia i moga im przywalic bez konsekwecji, a przeciwko godnym sobie przeciwniką(nie tylko ludzią ale i potworą) przeszyci sa strachem.
To naprawde nie jest zdrowe. Mysle ,że wielu z tych osób z przyjemnoscia zaproponowalbym non-pvp jak osiagną jakis xx level i punkt sresu( strachu o życie)ale oni nie przyjeliby tej propozycji, bo szkodaby im bylo odmówić sobie przyjemnosci w zabiciu jakiegoś nooba. Ten tekst to trudna odrona młodych graczy, którzy czesto mnie zaskakuja swoim heroizmem i luzackim podejściem do gry,przeciwko zadufanym NOOBOM.
Hanibal jest offline   Odpowiedz z Cytatem