Ha ha Maskot jestes zabawny.
Zacznijmy od trapow. Nigdy nie interesowal mnie trap na waspach, ale potem zlozylem go jakos bez twojej pomocy bo to banal.
Teraz do banowania, sarkazm rlz? I tyle, cala reszta znajduje sie wiele postow wyzej, chociaz wiesz co... Obiecywalem, ze bana za nic dostaniesz, dostales? Dostales. Moglem ci nawet delete wtedy zalatwic bo zrobiles TO 2x ale cie oszczedzilem. Hmm, wiec nie rozumiem dlaczego tak piszesz.
Co do botow nie mam zdania, strapowalem ich wielu i napewno wiecej, niz ty. I nie tylko takich z auto atakiem. Ale nie mowie, ze wybilem ich najwiecej, np. Alucard tez wybil ich dosc sporo.
I twoj bot... Przeciez wiedzielismy, ze bocisz, ale faktem jest, ze nikt cie nie zlapal.
Aha a [CHAR]Mortefius[/CHAR] I [CHAR]Ameriov[/CHAR] to moje chary do zabijania takich dzieci jak ty.
Cos jeszcze? Tak ze mna nie wygracie.
Stachu, Gratz.
Yall, Dawaj, wykopiemy i sprobujemy... gorzej tylko czekac na ten wiatr...
@down
95% reportow za zlamanie zasad reportnietych przez ST= ban, dlatego czasem uzywam takiej terminologii.
O tym, ze to ja cie reportnalem tak naprawde wiedziala wiekszosc, skoro nikt ci nie powiedzial, to widac, kogo wola. Nie bede nigdy wiecej meczyl klawiatury odpisujac na twoje durne posty, chcesz cos- pw.
Ostatnio edytowany przez Ameriov - 24-12-2007 o 14:59.
|