Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2007, 20:46   #3374
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire Pokaż post
Jestem już, jestem i śpieszę wytłumaczyć niejasności które narosły pod moją nieobecność!

Drogi Sepethro, nie przeczytałeś chyba moich złotych myśli Wyraźnie nadmieniłem, iż to my stanowimy prawo, a nasze decyzje są słuszne i ostateczne. Twoi przyjaciele naruszyli zasady i musieli ponieść za to zasłużoną karę, zamiast rozpaczać, powinniście przeprośić i prosić o dostatecznie wysoki payment! Jeśli chcesz znać powód śmierci lidera, proszę! Niecałem trzy miesiące temu naruszył on spawn jednego z Knigh'Shade botujących druida(oby żyli wiecznie!), zabijając mu jednego swamp trolla i dwa bugi! Tak podły uczynek nie mógł pójść w zapomnienie. Istnieje także zagrożenie, że owe działania zaczepne miały na celu osłabienie naszej siły przed ostatecznym starciem z bandą żałosnych kukiełek z Arcanium!

Pamiętajcie, od dziś zasadą naszego servera jest:

NASZA JEST RACJA!
I TO JEST ŚWIĘTA RACJA!
A NAWET JEŚLI TWOJA RACJA JEST BARDZIEJ TWOJSZA NIŻ MOJSZA
TO MOJA I TAK JEST NAJMOJSZA!

Rację ma Ankit, wszakże wszyscy znamy podłość i nienawiść kukiełek i polaczków z Arcanium, przez których nasz server stoi w ruinie Znane są ich złodziejstwa, PA, PK i inne podłe czyny, które świątobliwi członkowie Deadly Delight dzień i noc starają się naprawić. Aż boję się myśleć, jak wyglądała by Iridia w razie naszej klęski!

Wasz szczerze,
Shane

~
Powiem ci tylko że to rodzina KNIGHT'SHADE znana jest z strasznego PA. A oni akurat są z wami. :/