Jestem już, jestem i śpieszę wytłumaczyć niejasności które narosły pod moją nieobecność!
Drogi Sepethro, nie przeczytałeś chyba moich złotych myśli

Wyraźnie nadmieniłem, iż to my stanowimy prawo, a nasze decyzje są słuszne i ostateczne. Twoi przyjaciele naruszyli zasady i musieli ponieść za to zasłużoną karę, zamiast rozpaczać, powinniście przeprośić i prosić o dostatecznie wysoki payment! Jeśli chcesz znać powód śmierci lidera, proszę! Niecałem trzy miesiące temu naruszył on spawn jednego z Knigh'Shade botujących druida(oby żyli wiecznie!

), zabijając mu jednego swamp trolla i dwa bugi! Tak podły uczynek nie mógł pójść w zapomnienie. Istnieje także zagrożenie, że owe działania zaczepne miały na celu osłabienie naszej siły przed ostatecznym starciem z bandą żałosnych kukiełek z Arcanium!
Pamiętajcie, od dziś zasadą naszego servera jest:
NASZA JEST RACJA!
I TO JEST ŚWIĘTA RACJA!
A NAWET JEŚLI TWOJA RACJA JEST BARDZIEJ TWOJSZA NIŻ MOJSZA
TO MOJA I TAK JEST NAJMOJSZA!
Rację ma Ankit, wszakże wszyscy znamy podłość i nienawiść kukiełek i polaczków z Arcanium, przez których nasz server stoi w ruinie

Znane są ich złodziejstwa, PA, PK i inne podłe czyny, które świątobliwi członkowie Deadly Delight dzień i noc starają się naprawić. Aż boję się myśleć, jak wyglądała by Iridia w razie naszej klęski!
Wasz szczerze,
Shane
~