Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2007, 22:38   #1
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data do³±czenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domy¶lny Weso³ych ¦wi±t!

HO! HO! HO!

I znów nasta³ radosny czas ¶wi±t, gdy nawet najwiêksi zgorzknialcy potrafi± siê u¶miechn±æ, a wielb³±dy(i inne bardziej inteligentne stworzenia) mówi± ludzkim g³osem...

Zespó³ Tibia.pl ¿yczy Ci, drogi czytelniku, aby te ¦wiêta by³y dla Ciebie czasem wyj±tkowym... Czasem wype³nionym mi³o¶ci±... Rado¶ci±... I szczê¶ciem... Aby¶ spojrza³ na te wszystkie wspania³e wspomnienia z tego ca³ego roku... I zastanowi³ siê jak chcesz aby wygl±da³ Twój nastêpny rok... Po¶wiêæ chwilê i zastanów siê... Gdzie by³e¶ rok temu... Gdzie jeste¶ teraz... I gdzie chcia³by¶ byæ za rok...
Pamiêtaj - ¦wiêta to czas wyj±tkowy... Nie ma znaczenia, która religia go "wymy¶li³a" i czy w ni± wierzysz czy nie... Nie ma znaczenia czy masz w szafie schowan± górê prezentów, czy te¿ sam tak± otrzymasz... Naprawdê specjalnym czasem s± ¦wiêta, wtedy mo¿na wrêcz poczuæ rado¶æ i mi³o¶æ ludzi w powietrzu... Ludzi w ró¿nym wieku, wierz±cych w ró¿ne rzeczy i ceni±cych ró¿ne warto¶ci... A jednak Ci wszyscy ludzie w ten ¶wi±teczny czas potrafi± usi±¶æ do jednego Wigilijnego sto³u i obdarowywaæ siê nawzajem mi³o¶ci± i szczê¶ciem... Wielu m±drych(lub nie) ludzi mawia, ¿e "bliscy s± najwa¿niejsi", wiêc mo¿e warto na chwilê odstawiæ komputer i po prostu mocno u¶ciskaæ wszystkich swoich najbli¿szych i powiedzieæ im jak ich kochasz...

Niech te ¶wiêta bêd± wyj±tkowe,
Wasz Tibia.pl team...

PS. Je¶li pragniesz z³o¿yæ reszcie u¿ytkowników ¿yczenia, mo¿esz zrobiæ ich zdjêcie z Tibii i umie¶ciæ w tym temacie: KLIK!

Najciekawsze zdjêcia z ¿yczeniami zostan± opublikowane na stronie g³ównej Tibia.pl
Dr. Omader jest offline  

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.