Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ameriov
Ha ha Maskot jestes zabawny.
Zacznijmy od trapow. Nigdy nie interesowal mnie trap na waspach, ale potem zlozylem go jakos bez twojej pomocy bo to banal.
Teraz do banowania, sarkazm rlz? I tyle, cala reszta znajduje sie wiele postow wyzej, chociaz wiesz co... Obiecywalem, ze bana za nic dostaniesz, dostales? Dostales. Moglem ci nawet delete wtedy zalatwic bo zrobiles TO 2x ale cie oszczedzilem. Hmm, wiec nie rozumiem dlaczego tak piszesz.
Co do botow nie mam zdania, strapowalem ich wielu i napewno wiecej, niz ty. I nie tylko takich z auto atakiem. Ale nie mowie, ze wybilem ich najwiecej, np. Alucard tez wybil ich dosc sporo.
I twoj bot... Przeciez wiedzielismy, ze bocisz, ale faktem jest, ze nikt cie nie zlapal.
Aha a [CHAR]Mortefius[/CHAR] I [CHAR]Ameriov[/CHAR] to moje chary do zabijania takich dzieci jak ty.
Cos jeszcze? Tak ze mna nie wygracie.
Stachu, Gratz.
Yall, Dawaj, wykopiemy i sprobujemy... gorzej tylko czekac na ten wiatr...
|
Zabawny jesteś ty:< Jak coś to dru się tłumaczyłeś "Ja go nie raportnołem"
I pamiętaj amer, banować to ty możesz na swoim otsie... Bo tutaj możesz co najwyżej raportnąć. Tak bardzo pragnołeś udowodnić że bocę ale coś Ci nie wyszło, więc za byle debilizm puściłes raport. A nie sory, przecież ty MNIE ZBANOWAŁEŚ.
Ohh wielki gej masterze ameriovie :<