To w zadnym wypadku
NIE jest Ots me !!! Nawet nie wiem jak sie robi otsy, bo nigdy nie probowalem.
Dla tych, ktorzy sie do mnie rzucaja z wyzwiskami (ale OTS OMFG): jest cos takiego jak lupa. Mozna sobie nawet zrobic taka szachownice jako szablon (sa nawet juz zrobione na forum 0.o). Wtedy to poukladanie rowno rzeczy jest baaaaardzo trudne (ironia).
Jesli chcecie nastepnym razem moge zrobic ss z tego jak to robilem.
@Oerciak: To z gadkami to prawda - zajarzylem ze zle robie dopiero po wklejeniu tego tutaj (to jest moj pierwszy fake i nie wiem od razu wszystkiego

)
@Szlaja: Jakbys nie zakapowal to ten "potwor" jest jednym z glownych postaci ( i w ogole to nie jest potwor)
PS: Fajni ludzie sa na tym forum (oczywiscie nie mowie o wszystkich) - chcialem zeby mi powiedziano co jest zle itp, ale jednak w polowie napisanych postow sa tylko wyzwiska -.- a juz najbardziej inteligentna wypowiedz byla pana Lordosa. Wiesz, mozna bylo uzyc innego sformulowanie (np. nie podoba mi sie (a zwlaszcza to i to) najpierw popraw to potem zobaczymy), ale nie - lepiej napisac jakies glupoty...
@DOWN:
Ja uzywam 2 szablonow: jeden do rzeczy i drugi (troche inny) do ludzi, potworow i rzeczy stojacych na czyms - dzieki temu potwory (ludzie itp.) stoja na srodku, a nie "na styku"
I zreszta tak jak mowilem: jesli nie wierzycie to moge zrobic ss'y (nawet 100 jesli chcecie) i pokazac, ze to zaden OTS ME.