[quote=Matfiej]@Hanibal przedstawiasz spojrzenie 15lvl, zginiesz trudno godzina i strata odrobiona więc rzucasz się na każdego, a taki gość na tym 70lvl to musi pokombinować, bo grając Twoją taktyką po miesiącu by miał 40lvl a nie 80

.
Widzisz te hlvl też się nie przeniosą na non-pvp bo tam ptrzeba mieć mocne nerwy, podbiegnie taki debil na 15lvl (którzy właśnie na pvp są tępieni profilaktycznie) i ukradnie ci lootbaga, a jak nie uniesie to wwali do wody.
Tu nie chodzi, że ludzie wykazują się supermeństwem w stosunku do low lvl, tylko raczej zimnym wyrachowaniem. Na niskim lvl można być pieniaczem, ale na wysokim to nie popłaca.
Ten post ma taki tytuł, zeby przyciągnąć uwage. Nie ma tam powiedziane wszyscy to tchórze, ani wysokie levele bez wyjątku to cykory.Zachowywac sie honorowo to miedzy innymi być szlachetnym ,pomagać itd...Oczekiwałbym od wszystkich high levelów takiego postępowania, bo jedną z zasad wychowania jest dać przykład. To tylko gra ,ale potem wszyscy sie dziwia ,ze Szwedzi to są KUL , najlepiej grają , Polacy Nooby jak c.h.o.lera.I nie próbujcie mi wciskać,ze na high levl. nie ma prawdziwych idiotów. Ok niech pekuje jak kończy > To tylko świadczy o tym ," ze Jaś jesce głupsy nim nie końcył" Troche zbaczam z tematu może , ale jestem zboczony na punkcie RPG.

Nie rozumiem dlaczego sie tłumaczysz. Skoro jestes High lvl, to gratulacje .Ja nie powiem jaki mam ale napewno nie 15. Zresztą nie istotne.Wiesz...łatwo jest sie śmiać z niskich leveli obrażać ich wszyscy to nooby,zabiłem nooba, ale noob. Jak ktos coś powie o wysokich ,to jakby zaatakował korporacje nikotynową. Niestety chyba czekają nas nadal czasy pt: "Uśmiech numer dwa i ukłony tu przed świnią na XXL levelu" Taki folwark.