JEŚLI MASZ SCHORZENIE PSYHICZNE, I NIENORMALNY HUMOR TO WON SPOWROTEM DO PRECLA , TEN FAKE MA JAK NAJCZYSTSZY HUMOR BEZ JAKIŚ WALONYCH PSYCHODELICZNYCH DOWCIPÓW.
O fake:
Fake nigdy się nie przeciąga , każda historia kończy się w parcie a w następnym jest już zupełnie inna. Fake są NIEME , z powodu braku conventera(spoko , sprity zdobywam inaczej), a liter w paincie nie będę robił bo widzieliście sami jak to w Aragornie wyglądało...Ale to nie jedyny powód : dawno czegoś takiego nie było ^^ Żeby zrozumieć niektóre żarty trzeba mieć za grosz rozumu(fan boye precla - drzwi po prawej!). Fake nie ma na celu rywalizować z jakimś preclem , Elevo tylko rozweselić ludzi w ich nie raz szarym życiu. A tak - fake nie ma postaci, w każdym parcie coś nowego wymyśle. Od takie różne historię.
-------------------------
Odcinki(aktualizowane w poniedziałki i soboty) zazwyczaj 4-5 kadrowe , będę dawał linkami aby syfu nie robić, obrzydliwa ramka wiem:
1. Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi : goblin zabija mamuta, przyłazi wasp i...już się domyślajcie
http://img211.imageshack.us/img211/8...zyniemysv4.png
--------------------------------------
A tutaj wierszyk , nie bierzcie go na serio bo sobie przerobiłem wierszyk z precla dla jaj
nieme nieme
jest fajowy
twoja mama
wali mrowy
--------------------------------
Nieme S.A
@down
Kurdę o krwi zapomniałem , wiem że nie aż takie śmieszne , następny będzie lepszy. I Aragorn a nie Eragorn.