Zobacz pojedynczy post
stary 24-12-2007, 10:57   #1
Orog
Zbanowany

Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: LoLny
Wpisy bloga: 6

Stan: Zbanowany
Imię: LoLny
Profesja: Elite Knight
Gildia: LoLny
Świat: LoLny
Poziom: LoL
Skille: Lolny
Poziom mag.: Lo
Orog ma numer GG 6239073
Domyślny nieme fun fejć - czytaj cały post, jest to niezbędne.

JEŚLI MASZ SCHORZENIE PSYHICZNE, I NIENORMALNY HUMOR TO WON SPOWROTEM DO PRECLA , TEN FAKE MA JAK NAJCZYSTSZY HUMOR BEZ JAKIŚ WALONYCH PSYCHODELICZNYCH DOWCIPÓW.

O fake:

Fake nigdy się nie przeciąga , każda historia kończy się w parcie a w następnym jest już zupełnie inna. Fake są NIEME , z powodu braku conventera(spoko , sprity zdobywam inaczej), a liter w paincie nie będę robił bo widzieliście sami jak to w Aragornie wyglądało...Ale to nie jedyny powód : dawno czegoś takiego nie było ^^ Żeby zrozumieć niektóre żarty trzeba mieć za grosz rozumu(fan boye precla - drzwi po prawej!). Fake nie ma na celu rywalizować z jakimś preclem , Elevo tylko rozweselić ludzi w ich nie raz szarym życiu. A tak - fake nie ma postaci, w każdym parcie coś nowego wymyśle. Od takie różne historię.

-------------------------

Odcinki(aktualizowane w poniedziałki i soboty) zazwyczaj 4-5 kadrowe , będę dawał linkami aby syfu nie robić, obrzydliwa ramka wiem:

1. Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi : goblin zabija mamuta, przyłazi wasp i...już się domyślajcie
http://img211.imageshack.us/img211/8...zyniemysv4.png

--------------------------------------
A tutaj wierszyk , nie bierzcie go na serio bo sobie przerobiłem wierszyk z precla dla jaj

nieme nieme
jest fajowy
twoja mama
wali mrowy

--------------------------------

Nieme S.A

@down

Kurdę o krwi zapomniałem , wiem że nie aż takie śmieszne , następny będzie lepszy. I Aragorn a nie Eragorn.

Ostatnio edytowany przez Orog - 24-12-2007 o 11:07.
Orog jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.