Zobacz pojedynczy post
stary 24-12-2007, 13:16   #19
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdzichu_Szprycha Pokaż post
Koleś, jak mówię, że miałem problem z hotkey'ami to tak było. Manaski mam F8, Exura Gran F2, więc pomylić nie mogłem. Po 2, ale nie w tym przypadku czasem jest tak że używasz czegoś, a wtedy pisze "Using one of XX YYYY" a się to nie używa, trza wtedy jeszcze raz. A w tym przypadku (na filmie) wciskałem z manasami i exurą g. hotkeya, a jak wiadomo można po upie się leczyć 2 razy na turę, dlaczego nie zadziałało to ja nie wiem, może wina Tibi a może starej klawiatury. Pozdro
nie rozsmieszaj mnie dokladnie na filmiku widac ze spamowales hotkey z exura gran ale nie miales many i ciagle chmurki miales, dopiero po chwili sie kapnales ze nie masz many i przestales spamowac exure gran, uzyles nawet jednego manasa bo to tez na filmie przed samym deadem widac ale niestety juz padles. Spanikowales i musisz sie do tego przyznac bo swiadczy o tym to spamowanie exury gran i to ze stales w miejscu nie wiadomo po co
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem