Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2004, 20:00   #9
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
@re
Nie jest ona do konca prywatna. Wczoraj wiele osob sie w to angazowalo, wlasciwie to wygladalo to jak #teologia vs Estrie, przynajmniej w moim odczuciu, ale to co dzialo sie wczoraj bylo dziwne. Na kanale czest ktos przeklina, ale nie widze powodu zeby go kickowac jesli jego co drugim slowem NIE jest kur.wa.
Chodzi mi o to konkretnie:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Kaldrick sucks hardly.

Teraz czesc jedynie dla pewniej osoby z kompleksem nizszosci (zupelnie oderwane od tematu). Wiesz co? Im glebiej cie poznaje, tym bardziej zaczynasz przypominac mocno wkurzonego czternastolatka. Zaczelo sie od tej jazdy na Skype, kiedy to stwierdzilem, ze fakajac na HH idt jednoczesnie bardzo sie przyblizasz do typowych skejcikow. Masz podobne (chamskie) odzywki, mowisz tak szybko, ze czasami ciezko cie zrozumiec. Pozatym, masz wyrazny kompleks nizszosci na punkcie swojej osoby. Moze sprobujesz mnie wysmiac, ale na prawde nie jestem w stanie zrozumiec, dlaczego masz tak niskie mniemanie o sobie. Naprawde wisi mi to, jak bardzo jest ci zle. Life is brutal, and full of zasadzkas, and sometimes kopas w dupas. A za kazdym cornerem czai sie danger. I co z tego?
N-I-C do jasnej niedoli.
To moim zdaniem jest wyraźne ubliżenie na forum, a że w tym temacie mowa jest o zwalczaniu chamstwa, to jest coś nie tak.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline