Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2004, 20:56   #43
Not Just Another Teenage
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2004

Domyślny

Gildie na lvlu ponizej 50tego nie maja wiekszego sensu. Osobiscie nie zdazyło mi sie nigdy zeby koledzy z gildi mi nie pomogli kiedy bylem atakowany .Chcialem zaznaczyc ze gildi w ktorych bylem nie byly polskie a wrecz przeciwnie tak znienawidzone przez wielu Polaków gildie Szwedzkie. Zawsze gdy ktos byl atakowany padalo tylko jedno pytanie "where are u?" i tak naprawde nic innego sie nie liczylo. Dochodzilo nawet do tego ze koledzy z gildi dzwonili do siebie w rl tylko po to zeby tamci sie zalogowali i pomogli. Prawie nigdy nie dochodzilo do tzw dyplomacji co najwyzej polegala ona na omowieniu wysokosci zaplaty. Dlatego wlasnie na Danubii bo o niej mowa rzadko kiedy jest pokoj. Moim zdaniem jedyna rzecza jaka wplywa na to czy gildia bedzie zgrana czy nie jest lider. W mojej gildi wszyscy w pewien sposob bali sie lidera bardziej niz smierci i straty expa,skilli itp. Podczas wojen gildie w ktorych bylem liczyly kolo 60 ludzi. Naprawde trudno bylo wszystkich znac i "kochac" a jednak zdazalo sie ze ludzie gineli za siebie nie znajac sie. Gildie takie jaka byla moja sa jedyna rzecza dla ktorych warto jest grac.
Not Just Another Teenage jest offline   Odpowiedz z Cytatem