Goldzio , no wiem nie uczyli w przedszkolu ale pozniej to tak , jesli sam nie potrafisz dojsc do tego to CI wyjasnie gdzie jest zrodlo owego "idiotyzmu"
1-w pytaniu czemu mowi Wezu w drugiej osobie , hmm dla mnie to normalne ze jak sie z kims rozmawia to mowi sie w drugiej osobie no chyba ze jest sie w wojsku tam np mozesz mowic "moze pan general(czy ktostam)chcialby sie napic herbaty" czy cos w ten desen
2-powiedz mi gdzie Wezu stwierdzil ze wstydzi sie byc polakiem? a nawet jesli sie wstydzi to jego sprawa nie Twoja , ja np. nie wstydze sie bycia polakiem ale tego ze tyle kretynow jest polakami
3-solstad costam czy jak Ty to ujoles , mialo byc smieszne rozumiem , nie wyszlo trudno , przepraszam dowidzenia =P
a jesli mam uzasadnic o co "prosiles" to uwazam ze jest to glupie bo czy to ze ktos sie zadaje z jakimis obcokrajowcami to odrazu musi do ich grupy spolecznej nalezec? jesli tak to powiedz mi gdzie by ktos mieszkal jesli jest polakiem a zadaje sie z niemcem/szwedem/hiszpanem? el krakusen stadt???(krakow)
Dres =P chodzilo mi o wypowiedz o mozgach