Arha : drogi kolego , mlody akurat ma w jednej kwestii racje

jak jestes pizda to masz gowno do gadania tak bylo jest i bedzie ale predzej my uszanujemy twoich rli niz swe

i nie musisz nam pomagac twoj char twoj wybor ja cie nie jade bo nam nie pomagasz

ale nie oczekuj tez z naszej strony jakiegos love d ociebie

bo ja juz nie ebde poruszal kwestii Asmitow itsd jak to pare miesiecy temu cisneli po mnie jacy to nie sa pro i friendy NG

ale to juz nie pora na takie brudy

wiec zastanow sie

a chara predzej czy pozniej nivre z pephym ci zrookuja

chyba ze wierzysz w Pephego jak jego rl friend Yaguardo ktory padl ostatnio od NG bo niby zabil kogos noobchara

: hahahahaha ( sorry bartek ale to jest kupa smiechu braciaku :*:*:*: )
Slayer : Pephy teraz na pewno nie bedzie ruszony bo jest za grozny dla nich

a ze on byl zawsze" loyal to the end Ng " iiiiiiiiiiiiiiiiii " ng nigdy mu nic nie zrobilo ani nie zabilo i w ogole go kochaja " to Pephy bedzie z nimi

ale to tylko dlatego ze zobaczyl ze polacy i ltk slabo graja i hawki maja sieczke w glowie dlatego poszedl do Ng ze wzgledu tez na chara bo znimi ma wieksza szansepograc oraz mniej sily w to wszystko wlozyc bo swe za niego wojne wygraja i bedzie mial loooz poki co

ale to jego wybor !! byl z nami i moze nie mial tyle cierpliwosci np co ja do pa hawkow itd

i wiesz to sa rtakie smiechy

ze Xuso ostatnio robote zalatwial Ng w Anglii

waldorio mannowowi itd i do niego mieli wpasc

takie historyje slyszalem

ciekawe czy nadal ma dla nich prace

dla friendow

i przyklad xuso pokazuje jak twardo szedl w zaparte i jak cchcial byc kumplem NG a oni przy najblizszej okazji jak byl spokoj na servie i nie spodziewali sie od nas wojny , nie pomogli mu i wybrali ze kolo ze swe od nich moze se paowac xusa i jego friendow bo nam polacks juz niepotrzebny
Skacowany wuja Kiroy btw co to byla za pasterka swietna