@ Kiroy
Drogi kochany przyjacielu, padłem z własnej głupoty go nie dałem dojść do słowa Soltrionowi, i naprawdę nie rusza mnie to ze straciłem te 3 lvl to tylko gra, może jestem AntiPOLACK ( okreslenie General Castera vel. Roman) ale nie mam zamiaru pomagać niestety im...Tak samo padłem od Modego jak od Soltriona tylko młody zrobił PA a soltrion mil reason taka różnica. Nie chce sie z nikim kłócić bo nie o to w tym chodzi wprawdzie Pephy Rl ale niekiedy za swoje błędy sie płaci
Wesołych Świat
Skacowany Bartek\
@Edit
NO i zapomniałem o Ranko z tym człowiekiem nie chce mieć nic wspólnego -.- za często traci połączenie z mózgiem bym mógł obok niego walczyć pozatym nie lubimy sie za bardzo
@ WASZ RASIZM
Rasizm, dyskryminacja rasowa (z fr. le racisme od la race – ród, rasa, grupa spokrewnionych) – pseudonaukowa ideologia oraz wypływające z niej zachowania przyjmujące założenie wyższości niektórych ras ludzi nad innymi. Przetrwanie tych "wyższych" ras staje się wartością nadrzędną i z racji swej wyższości dążą do dominowania nad rasami "niższymi". Większość ideologów rasizmu opiera się na różnicach w wyglądzie ludzi.
(Źródło. Wikipedia)
czy oni nas nie lubia za kolor skory?? juz nie moge patrzec jak piszecie rasizm -.-