Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2004, 22:54   #15
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Mkay, w takim razie sie pozegnam. Skoro Wam nie pasuje moj styl ipsania (a ja sie nie zmienie), i skoro Wy jako sztandar bierzecie cos, co nie ma zwiazku z tematem (bo co maja moje "kompleksy" do przeklenstw?), to ja nie mam zamiaru sie dalej klocic. "Wygranego nikt nie pyta o powody wojny", ah? Zyj dalej, nieswiadomie. Mnie to wisi, dynda i powiewa. Moze jeszcze tu czasem bede zagladal... Ale raczej nie. Pa, pa.

Ah, i jeszcze jedno. Ch^uj mnie obchodzi, jak bardzo to Was wkur^wia i jak wy na to reagujecie. Jestem, jaki jestem i ja sie nie zmienie. Myslalem, Scor, ze masz lepsze o mnie mniemanie. Coz, przeliczylem sie. Ale nie sadzilem ze zaczniesz najezdzac na najslabsze moje punkty, ktore poznales dzieki kilku rozmow prv i na #teologii... Coz, widac nie kazdy mzoe sie powstrzymac, nieprawdaz? -.-
Rotfl. Ale tak btw to scor ma troche racji, niewiadomo czemu zaczales uzalac sie, ze nie wypelniasz obowiazkow moda, potem, ze chcesz, aby zmienili ci nick na "nikt" (strach przed nieznanym?), twoj avek...Troche to wyglada, jakby ci cos niepodpasowalo, robilbys z siebie kozla ofiarnego, zeby wszyscy plakali or some like that~.Ale mozna popatrzec z innej strony : ze masz racje.Bo nikt cie nie zmieni, a czlowiek ma prawo do wyrazania wlasnych mysli.Jeden moze byc jakims debilem, inny moze walczyc o swoje, inny wyrazac swoje zdanie.Dobrze chlopie gadasz.Bez ciebie juz nie bedzie tej samej atmosfery kaldricka.Zegnaj, ale nadal mam nadzieje, ze jeszcze tu wrocisz....Najwyzej pogadamy w kosciele .

@Scor : Wiesz, mowisz, ze sie rozbestwil.Ale....on zawsze taki byl.Tylko cos ci ostatnio nie podpasowalo, wiec patrzysz na to troche bardziej surowo. Zauwaz, ze kazdy ma prawo robic z siebie tego, kogo chce. Pozatym, mowisz o walczeniu z chamstwem itp...A sam troche chamsko bluzgasz nikta
Cytuj:
Wiesz co? Im glebiej cie poznaje, tym bardziej zaczynasz przypominac mocno wkurzonego czternastolatka.
Ma 14 lat, to chyba powinien go przypominac, a nie jakiegos 25 lub zgrzybialego 80 latka? 14 lat to wiek dorastania, wiec jego charakter, swiatopoglad sie zmienia i trudno sie temu dziwic -.- Przemysl czasami to, ze zachowanie nie calkiem zalezy od czlowieka....

@Przeklenstwa : Kazdy ma prawo do wyrazania tego, co chce. Od dawna mysle, ze podzial na slowa "brzydkie" i "ladne" wg Bozi i ludzi jest glupota.Czemu? A co to za roznica miedzy slowem k*rwa a prostytutka? Nie ma takowej. To sie nazywa eufenizm (zlagodzenie wyrazu innym wyrazem, lagodniejszym dla odbiorcy).Albo co mi da "ty debilu nieumyty" od "ty ch*ju"?I jedno i drugie wyraza to, o czym mysle.
Cytuj:
Pozatym, skoro tak wszyscy lubia przeklinac, to czemu nie robicie tego w szkole, przy dziewczynie, przy rodzicach, przy dziadkach? Jak tacy mescy jestescie, to czego sie boicie?
Czemu nie robie tego : w szkole - bo jest debilne -xx pkt za brzydkie wyrazanie sie. Przy dziewczynie - przy kolezankach uzywam "k*rew" i innych "brzydkich slow", przy dziewczynie nie, bo szanuje ja i to,ze przeklenstwa jej moga sie nie podobac.Jesli nie podobaja ci sie przeklenstwa - powiedz mi to, a ja nie bede uzywal ich w twoim towarzystwie.Proste.
Przy rodzicach & dziadkach - tez z szacunku.Ale jesli skoro dziadek sie wkurzy na mnie i zacznie sie klocic rzucajac "k*rwami", to ja tez zaczne. Proste. Czy to takie trudne przeklnac przy rodzicach? Przeciez oni doskonale wiedza, ze my to robimy. A uwazasz, ze "brak przeklenstw przy rodzicach = problemu nie ma?". Jesli tak - to o czym my tu gadamy...I jeszcze jedno.Wcale nie uwazam to za meskie. Dziewczyny tez klna.Ale uwazam, ze ****a to takie samo slowo jak inne. Wyraza np moja zlosc. I jesli chce go uzywac, moge. Jest wolnosc slowa.

@Co do Estrie - sam ja lubie z gery, chociaz ona mnie pewnie nie pamieta.Ale coz.
Cytuj:
Gangrelku, Estrie dostała opa za całokształt, za to zco było na Gerym. Za to, że ma mój szacunek.A, i miło, że powiedziałeś ze jest dziewczyną besn'a tylko co z tego? moj sasiad (ulraunt) tez wlazi na kanal, ale nie ma dyspensy, wiec nie gdybaj mi tu laskawie
To jest tibia.pl a nie tibia.gery.pl. Wiec powinno sie dostawac opy i modki za to, co sie robi tutaj, a nie tam? Jesli przyjdzie bartluk stamtad, ktory tez duzo zdzialal, od razu dostanie opa?Nie?Aha...Napisales "ma moj szacunek".Spoko i w ogole, ale to jest troche niesprawiedliwe.Ktos gada madrze i w ogole, ale go nie lubisz.I co? Opa nie dostanie.I to, ze jest dziewczyna, tez mialo swoj wplyw....
@Superman : ja uzywam przeklenst, a jakos nie chce ''zalatac braku slow''. Po prostu moge przeciez stosowac takie srodki stylistyczne, jakie chce, wiec ocb? Ale Polska to nadal kraj tematow tabu i cenzury....

Wyszlo na to, ze jezdze wszystko i wszystkich. Jest to jednak temat-rzeka i mozna sie tu dlugo klocic (pewnie tak bedzie). W kazdym poscie jest troche racji a troche glupoty. Kazdy patrzy ze swojego punktu widzenia. Oczywiscie zaraz mnie zjedzie scor za to, ze podwazylem jego piekna teorie, no ale...Wolnoc Tomku w swoim domku. Co to za forum bez mozliwosci wyrazenia swojego zdania? Czekam na sprzeciwy co do moich wywodow

@Gewof : ladnie napisane.Sporo racji w twym poscie.

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 25-11-2004 o 23:10.
Ashlon jest offline