HUahuahua no ja was ludzie nie mogę

Jeden mówi że sharer ,drugi że dziecko updatu.
Żal ludzi jesteście 1 wielkim żalem. Mateusz gra sobie kiedy chce, po update sie mu nie podobało, wyczekał do tego i sobie dalej gra.
Ludzi którzy przeszli na magiczne postacie nazywacie dziećmi updatu. Czemu? Ja was nie kapuję. Gra się im teraz wygodniej inną profesja to sobie zmienili, i co wam do tego o_O? Będziecie mieli satysfakcje że nazwiecie ich dziećmi updatku!! wow, będziecie normalnie wielcy, każdy będzie czuł respekt dla was bo zostaliście przy swoim palku czy knighcie mimo że teraz podobno się niby źle gra. Oni grają czym chcą, tym czym jest dla nich wygodnie, mają w dupie co o nich mówicie. Zazdrośnicy z was i tyle że innym się teraz lepiej gra. Sam mam palka i go nie zmienię, mam kumpli którzy się na sorców przerzucili. I co? mam ich nazywać dziećmi updatu? Wydaje mi się że te wasze określenia są na poziomie gimnazjum albo podstawówki. W sumie średnia tego forum poza 15 lat nie wychodzi pewnie. Ludzie tragedia co się z tymi polakami dzieje.
Co do filmu. Mateusz widocznie lubi grac w Tibię i ma na to czas to gra - bardzo dobrze bo robi to co lubi. Trochę szkoda mi go, że teraz jego hity są bardzo małe. Np. jak zamiast 1500 z sd w demona może walnąć 3 naraz z gfb po 300 co daje 900. W sumie pewnie kasy bedzie więcej zarabiał ale on i tak jej ma pod dostatkiem. Lubię jego filmy, szkoda tylko że w każdym temacie polowa z was zamiast komentować film zaczyna na niego jechać. A wy dziwicie się czemu on tu w ogóle nie pisze. Polska nienawiść do ludzi którym się coś udało (w tym przypadku postać wysokopoziomowa) i zazdrość nie zna granic.
Pozdrawiam