Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle
To tylko gra, a chcialbys mieszkac w Szwecji bo lubisz szwedow? (male/female). Tak smialo wpisujesz w wikipedii rasizm, a sam uzywasz jakis najprawdopodobniej niezrozumialych dla siebie slow. Backstabing.
@Yson
No kurde wyprzedziles mnie z tym nacjonalizmem
Bo widzicie to jest tak. Polacy maja to do siebie ze zazwyczaj ze lubia sie napiedalac miedzy soba. Wynika to moze z braku inteligencji, a bycmoze to kwesta wieku lub dojzalosci. Naprawde zadko sie widuje zeby szwedki sie napieprzaly na siebie. I zgadzam sie z Kiroyem, ze powinni oni wziac naprawde zdeterminowane osoby, ktore chca wygrac i nie widza innej opcji. I Archin jest jedna z takich osob. Co prawda zdal sobie sprawe z tego, ze szwedzi nie beda go kochac dosc pozno, ale lepiej pozno niz wcale. I mam nadzieje ze Pepsi zrobi to samo. Wszystkie oczy patrza teraz co on zrobi. Wiec pepsiontko ,,daj przyklad polakom jak zwyciezac mamy".
Slayah
|
Nie chodzi tutaj o moje osobiste upodobania tylko o sytuacje calego panstwa (gospodarka, ekonomia etc). Poza tym darze ten kraj wielkim uczuciem ( nie nie kocham go) etc. wiec teraz widze ze ja jestem wielki "pedal co polske sprzedal" ...