@saia
Zdziwilbys sie...
Posiadam angielskiego Windowsa wiec pozwolisz, ze nie bede wklejal za kazdym razem polskich znakow ok ? Dzieki.
Gdzie sie uczylem ? Pewnie w szkole. Tak to byla szkola. Blednie rozumujesz, jesli piszesz: Wy (tutaj Polacy) to logicznym jest ze sie do tej grupy nie zaliczasz racja ?
A ja uwazam, ze pisanie w 2 osobie jest dowodem. Oczywiscie masz prawo do swojej opinii.
Uwazasz, ze wreczenie kwiatow w ramach przeprosin jest "pedalskie" ? Hmm... Partnerce zyciowej tez nie bedziesz przynosil kwiatow bo to "pedalskie" ?
Brak inteligencji... Chcialbym zebys pomyslal, ze za kablem siedzi osoba starsza od Ciebie i moze warto byloby ja uszanowac chocby z uwagi na wiek ?
Gratuluje podsumowania... Nie uwazasz, ze slowko tak szeroko przyjete w slangu internetowym jak "zal" jest oznaka dzieci spod znaku czerwono pomaranczowej wstazki ?
Wesolych Swiat i troszke innego spojrzenia na swiat Ci zycze. Moze jak odsuniesz dlon od nosa to zobaczysz nie tylko skore, ale tez cale palce lub paznokcie ? (mam nadzieje, ze nadarzasz za metafora ?)
EDIT: Sadze, ze w tym jakze glebokim adresie internetowym sp oznacza Hiszpanie ? A nie powinno byc es ?
Ostatnio edytowany przez Goldzio - 25-12-2007 o 19:24.
|