Zobacz pojedynczy post
stary 25-12-2007, 21:59   #708
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin24 Pokaż post
Mam dziwny problem. Gram sobie spokojnie w GunZ (Freestyle, jeśli to może pomóc) i nagle zacina się na 2 sekundy i resetuje. Dzieje się to bardzo często (dzisiaj w ciągu 10 minut 4 razy), jest to strasznie denerwujące, i dzieje się tylko przy GunZie. Może mi ktoś pomóc?
Z reguły jeśli jest jakiś problem związany z zacinaniem się komputera przy aplikacjach o większych wymaganiach, jakimi są z reguły gry, to wina często leży po stronie temperatury i chłodzenia. Przeczyść komputer, upewnij się, że wiatraczek chłodzący procesor jest sprawny (od karty graficznej też), zrób testy Speedfanem i podaj wyniki.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zalgadis Pokaż post
Mianowicie mam problem z internetem.
Grając w tibie moj internet uzywa tylko 2% przez co mam lagi (1 kratke co 20 sekund ide) i jak np. zaczne ściągać jakiś filmik, grę z neta grając przy tym w tibie mój net używa 100% internetu i lagów niema.
Da się zrobić żeby grając w samą tibie internet był uzywany w 100% dzięki czemu niemiałbym lagów?
jak tak to gdzie, w internecie? Połaczeniach sieciowych? Tibii?
Niech ktoś mnie wspomoże ;p.
Spróbuj może takiego programu Internet Accelerator 1.4. Ja go mam z czasopisma Komputer Ekspert (z lipca br.), ale może znajdziesz jakąś darmową wersję.
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem