Mam do was wszystkich pytanie:
PO chuj nam ten plebiscyt?
Żeby podlizać dupe jednym, a reszte poniżyć?
Bo właśnie to się tu dzieje....
A poza tym czemu dorgi Oerta'o każesz się inym ograniczać do wyznaczonych przez siebie nicków, no może nie każesz, ale to automatycznie zugeruje na kogo mają głosować.
Zaraz znowu pojawią sie głosy "nikt na ciebie nie głosuje więc uważasz ze nie potrzebne, co?", albo "przegrywasz i odrazu sie rzucasz", lub "a jak byś ty byś wygrywał, to temat był by ok?", bądź "Drakon znowu nie może sie pogodzieć że nikt go nie lubi", może też "Drakon jest głupi, nie zwracajcie na niego uwagi"...
Osobiście przyznam że wynik tego konkursu jest mi obojętny (jeśli bym wygrał to napewno bym sie ucieszył, ale nie o to chodzi), a w ramach prostestu przeciwko temu nie oddam głosu.
Czemu protestuje? Bo widze co sie dzieje w tych dwóch tematach.
A mianowicie, wszyscy sbiorowo podlizujecie się Kalasantemu, Eerionowi, Sezowi, Turokowi, Speedowi, Koperowi, GLavesowi, Nadrillowi, X-zero i innym (może poza kilkoma małymi wyjątkami).
Z kolei Orog, Irwin546, Gargoin, Triplonq i Michoss są przez was poniżani i obrażani... Chcecie sie podlizywać, prosze bardzo, ale nie musicie przy okazji karcić innych.
Początkowo miałem zaproponować byście usunali temat, ale to raczej nie jest konieczne, najlepiej by było jęśli usunięto by kategorie "Największy n44b 2007", bo to nikomu potrzebne nie jest, a tylko poniża tych ludzi.
@edit
Wypiłem dwa piwa i mi sie odrazu klawisze mylą...
Wybaczcie orty i literówki ;p
ale przemyślcie to co powiediałem.
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7
Mój Deviant
Ostatnio edytowany przez Drakon - 26-12-2007 o 00:04.
|