@edit'n'up:
Oblivion jest nudny, zajebiście liniowy. To coś ma replayability ? Toś dowalił, skończyłem raz i teraz stoi na półce nie używane od 2006 r. :|
@Up:
Oblivion ma klimat ? Gdzie ? Chyba tylko w paru misjach dla Dark Brotherhood, reszta ssie. Bo co to za przyjemność wykonywać questy, skoro czerwona znacznik pokazuje ci gdzie masz iść, co zrobić i z kim gadać ? Co z tego, że Oblivion ma realny świat, skoro ten jest PUSTY. Żadnych zwierząt, możesz przemierzyć go wzdłuż i wszerz, a znajdziesz raptem 2 sarny i impa, jak będziesz miał szczęście. Za to w G3 świat tętni życiem, a Nordmar nie jest porażką, chociaż ciężko się tam zorientować co i gdzie jest ;> A niestety prawda jest taka, że G3 też nie ma jakiegoś rewelacyjnego klimatu, czegoś, co kazałoby ci grać i grać. Poza tym główny wątek w Oblivionie ssie mocno i namiętnie, jest cholernie nudny i głupi, gdyby nie to, że wydał kupę kasy na kolekcjonerkę, to w życiu bym tego nie przeszedł ;f
A Oblivion Wiedźminowi (który ma świetny klimat, być może dlatego, że jest taki...swojski) może co najwyżej pudełko wyczyścić. Poza tym - jak cRPG to tylko Baldur's, w niego można grać i grać, a i tak nie ma się dosyć.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misza
A co, pirat ci nie ruszył?
Akurat do Obka wracałem częściej i chętniej niż do Gothica.
TES4>>>G3.
|
Widzę, że gustujesz w plastiku, który jest zupełnie pozbawiony klimatu. Ja jednak wole zabugowanego G3, który jest o niebo lepszy niż ten badziewiasty oblivion. Ale i tak Wiedźmin niszczy ich wszystkich.
@Down:
"Kupcie naszą grę, ma lepszy początek niż Gothic !!!!"