Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2007, 12:00   #915
Goldzio
Zbanowany

Goldzio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spoon Pokaż post
Koleś... jesteś idiotą. Posłuchaj jakiegoś orędzia, czy przemówienia czasem i wtedy się wypowiadaj.

Polacy to taki specyficzny naród, że gdy ma dobrze, to drze koty ze sobą nawzajem. Kiedy jednak jest źle- Polacy potrafią walczyć jeden za drugiego. W świecie tibijskim jednak nawet ta nasza przywara zaczyna zanikać i Polak Polakowi wilkiem się staje...

BTW: w tej grze próg wiekowy powinien wynosić PRZYNAJMNIEJ 14 lat + test z pisowni polskiej + test inteligencji xD
Spoon powiedz mi z laski swojej dlaczego mnie obrazasz ? Polacy potrafia walczyc jeden za drugiego ? Nie rozsmieszaj mnie, moze i walczyc beda ale tak szybko jak sie zbiora tak szybko sie rozejda bo pokloca sie o chocby 10min dluzej na spawnie... Co do progu wiekowego to niestety ale wbrew Twoim oczekiwaniom spelnilbym ten i 2 inne warunki... Nie wiem skad taka zlosc po wyrazeniu swojej opinii ? Oczywiscie masz prawo wyrazic swoje zdanie, ale prosze moze bez emocji ?

A tak BTW: Widze, ze przejales nawyki od kolegi saia, nie umiesz uzasadnic swojego zdania ze jestem "idiota"

Wesolych Swiat.
Goldzio jest offline   Odpowiedz z Cytatem