Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2007, 12:44   #72
Oerciak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń

Oerciak ma numer GG 4853370
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drakon Pokaż post
Mam do was wszystkich pytanie:
PO chuj nam ten plebiscyt?
Żeby podlizać dupe jednym, a reszte poniżyć?
Bo właśnie to się tu dzieje....
Nie,po to,żeby pokazać kto najbardziej zasłużył się dla tego podforum.
A to,że ktoś uznał to jako kolejną okazje do podlizywania...
To nie moja wina.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drakon
A poza tym czemu dorgi Oerta'o każesz się inym ograniczać do wyznaczonych przez siebie nicków, no może nie każesz, ale to automatycznie zugeruje na kogo mają głosować.
Teraz zadam ci pytanie,nie wymagające wielkiego wysiłku intelektualnego...

Gdzie ja podałem nicki na które każę głosować?
Hmm,nigdzie?

Te nicki które tam są i cyfry przy nich to nie mój osobisty ranking,tylko ranking forum.Myślałem,żeby nie pokazywać wyników do końca,ale uznałem że będzie lepiej jak wszyscy będą wiedzieli jak ludzie głosują.
A co do tej akcji,to jest właśnie po to by wyżej wspomnianemu lizodupstwu zapobiec.

Cytuj:
Zaraz znowu pojawią sie głosy "nikt na ciebie nie głosuje więc uważasz ze nie potrzebne, co?", albo "przegrywasz i odrazu sie rzucasz", lub "a jak byś ty byś wygrywał, to temat był by ok?", bądź "Drakon znowu nie może sie pogodzieć że nikt go nie lubi", może też "Drakon jest głupi, nie zwracajcie na niego uwagi"...
Hmm,sugerujesz,że forum jest zawistne i będzie ci to wypominać?
Jak widzisz nic takiego się nie dzieje

Cytuj:
Osobiście przyznam że wynik tego konkursu jest mi obojętny (jeśli bym wygrał to napewno bym sie ucieszył, ale nie o to chodzi), a w ramach prostestu przeciwko temu nie oddam głosu.
To najwyżej będzie jeden głos mniej

Cytuj:
Czemu protestuje? Bo widze co sie dzieje w tych dwóch tematach.
A mianowicie, wszyscy sbiorowo podlizujecie się Kalasantemu, Eerionowi, Sezowi, Turokowi, Speedowi, Koperowi, GLavesowi, Nadrillowi, X-zero i innym (może poza kilkoma małymi wyjątkami).
Czyli myślisz,że sprawiedliwe oddanie głosu na nich jest od razu podlizywaniem się?
Hmm,a ja głupi myślałem,że to właśnie jest docenienie ich pracy.
Oj ja naiwny,oj

Może są ludzie którzy chcą tak się tylko podlizać i "kupić" sobie trochę znajomości.
Ale wierzę,że takich ludzi jest jak najmniej.
Bo gadanie,że wszyscy podlizujemy się "ElJiCiE" to już lekka paranoja.

Cytuj:
Z kolei Orog, Irwin546, Gargoin, Triplonq i Michoss są przez was poniżani i obrażani... Chcecie sie podlizywać, prosze bardzo, ale nie musicie przy okazji karcić innych.
Co do Michossa,to nie zauważyłem tego,żeby go karcili.
Jeżeli nie jesteś na tyle bystry by to zauważyć,karcimy jego lizodupów.

A co do reszty,nie trzeba spojrzeć w ranking by zauważyć,że oni są przez resztę społoczeństwa forum niezbyt lubiani.
A ten ranking ma na celu nie obrażanie ich,ale zasugerować im,że muszą się poprawić w swym zachowaniu.

Cytuj:
Początkowo miałem zaproponować byście usunali temat, ale to raczej nie jest konieczne, najlepiej by było jęśli usunięto by kategorie "Największy n44b 2007", bo to nikomu potrzebne nie jest, a tylko poniża tych ludzi.
Odpowiedź na tą część postu masz wyżej.
Oerciak jest offline   Odpowiedz z Cytatem