Cytuj:
To jest tibia.pl a nie tibia.gery.pl. Wiec powinno sie dostawac opy i modki za to, co sie robi tutaj, a nie tam?
|
Jak juz wspomnial Gonzo, to nie jest kanal strony tibia.pl, to jest kanal ogolno tibijski, ktory zreszta mial na poczatku "pogodzic" ( nie moge znalezc innego okreslenia, mimo ze to tu nie pasuje ) tibia.pl i tibia.gery.pl . Jako ze od tibia.gery.pl odzewu zbyt wielkiego nie bylo, to wszyscy odnosza wrazenie ze to jest kanal naszej strony. Nieprawidlowe wrazenie. Zreszta, gdyby to byl kanal strony tibia.pl to opa mieli by
tylko modowie. Bo czym zasluzyl sie np.taki gewof probujacy teraz ponownie robic z siebie bohatera, robiac dramatyczne odejscie z #tibia.pl, dla strony/forum? On dostal opa tylko za dzialalnosc na IRC.
Cytuj:
Mozesz mi Scor juz zabrac flage i dac ja Estrie, bo ja nie mam zamiaru wiecej pokazywac sie na waszym kanale. Mialem o Tobie bardzo dobra opinie ale niestety zmienila sie ona. Ciekawe jak dlugo bedziecie, o ile wogole bedzicie jechac na chorych zasadach Estrie.
|
Ojej, bez naszego Gewofka sobie nie poradzimy

I co my teraz zrobimy... Na naszym kanale bedzie panowala ( az strach wypowiedziec to slowo )
kultura! Ah, zapomnialem... Przeciez bez przeklenstw zamiast przecinka daleko nie zajedziemy...
@topic
Uwazam ze powinno byc "pozwolenie" na uzywanie przeklenstw. Wszyscy wiemy, ze kazdemu zdarzy sie od czasu do czasu wkurzyc i przeklnac. Byleby nie bylo to do przesady, zamiast przecinka czy jako "zabawa", jaka czasami mozna bylo zobaczyc na #tibia.pl,w wyzywanie sie.