Temat: Wiedźmin-RPG
Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2007, 13:44   #144
Diegoverialanho
Użytkownik Forum

Diegoverialanho's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bermudy

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Riders
Świat: Eternia
Poziom: 32
Poziom mag.: 26
Diegoverialanho ma numer GG 10152263
Domyślny

@ Yoh

Coz...ja sie bardzo zawiodlem na G3 z tego ze obiecywali "swietna gre RPG bez bugów" co wyszlo?..kicha kompletna...NPC gdzies sie gubia po drodze (przez to nie mozesz zrobic zadania ZAL), sa jakies dziury...wogole walka mieczami na jakimś pagórku przypomina błazenadę i "mission impossible"...dawno w niego nie grałem, więc nie wiem jaki jest teraz aktualny patch...ale bardzo się przejechałem po G3...naprawdę i chyba nie tylko nie ja bo 3/4 graczy tak samo, G3 został zrobiony dla nowego pokolenia "dzieci klik klik" (beznadziejny system atakowania...no po prostu kur*a z zamknietymi oczami zabijasz orków klikajac na myszce)..pozatym ta gra miała klimat tu się zgodzę . Bardzo mi się podobała Myrtana a także Nordmar, ostatnia pustynna kraina była nudna, ale też na swój sposb ładna . No i powiem na koncu,że w G3 Beziemu obcieli włosy co mnie bardzo poirytowało...

Imho nie grałem w Obka bo uważam że ta gra jest do dupy..pełno plastiku mało jakiś zróżnicowanych terenów i co najważniejsze (a zawsze to stawiam w RPG) brak potworów i zwierząt...

W Wiedźminie jestem już pod koniec Aktu III (nie moge się rozprawić ze strażnikami w Nowym Nakarocie po ataku na bank Vivaldich), imho powiem że wkurzył mnie "The Witcher"...Akt III jest bardzo nudny mało jest fajnych zadań i ogólnie nie powinni dzielić akty na Wyzimy Klasztorną i Wyzimę Handlową (chyba, że tak jest w książce to przepraszam).

Interesują Cię rzeczy paranormalne? Zobacz Trójkąt Bermudzki http://forum.tibia.pl/showthread.php...20#post1741520
Diegoverialanho jest offline   Odpowiedz z Cytatem