Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spoon
Koleś... jesteś idiotą. Posłuchaj jakiegoś orędzia, czy przemówienia czasem i wtedy się wypowiadaj.
Polacy to taki specyficzny naród, że gdy ma dobrze, to drze koty ze sobą nawzajem. Kiedy jednak jest źle- Polacy potrafią walczyć jeden za drugiego. W świecie tibijskim jednak nawet ta nasza przywara zaczyna zanikać i Polak Polakowi wilkiem się staje...
BTW: w tej grze próg wiekowy powinien wynosić PRZYNAJMNIEJ 14 lat + test z pisowni polskiej + test inteligencji xD
|
OD RAZU MOWIE ZE W WIEKSZOSCI WYRAZOW NIE UZYWAM POLSKICH LITER (nie chce mi sie i tyle) WIEC JESLI JESTES DEBILEM, NIE CZYTAJ TEGO POSTU
Masz rację ale jest ździebko inaczej...
W Tibii ida polacy kogos przysłowiowo "upierdolić" na spawnie. Akcja sie udaje cel "umiera". A polacy sie cieszą słuchac tylko "HAHA" xD
Wracając ze spawna jakiś Polak przypomina sobie ze jest Polakiem i bije drugiego Polaka, NO BO PO CO NIE? Mówie tu o niektórych Polakach z Serva Berylia, przez ktorych zostalem wyjebany... Polak przez Polaka?
Berylia to Berylia, Niewielu Polaków ma ode mnie SZACUN: Rev'ico jest jednym z nich.
Pozdro KOCHAJMY SIE, PEACE & LOVE, SEX I ŚWIĘTA XD
CZEKAM NA WRZUTY NA MNIE, PRZECIEZ JESTEM POLAKIEM WYJEBANYM PRZEZ POLAKA !
/Herr Gott