Witam wszystkich
Mam kilka pytań do was (z różnych dziedzin), które zaprzątają mi głowę i chciałbym poznać na nie odpowiedzi
1. Czy zespół CipSoft udostępnia informacje na temat questów, potworów, przedmiotów, czy może wszystko to zbiór wiedzy od graczów i jest możliwością, że gdzieś są jakieś nieodkryte rejony, nieodkryte questy, z których można zdobyć ekwipunek o którego istnieniu nikt nie wie?
2. Jaki wpływ mają wartości obrony poszczególnych przedmiotów, na walkę? Czy różnica 1 punktu obrony dla np pancerza jest aż tak istotna dla wysokolevelowej postaci, że jest w stanie zapłacić za nią wielkie pieniądze, czy to może tylko kwestia prestiżu? (na małych levelach, to wszystko ma znaczenie

, tyle wiem z praktyki)
3. Jaki wpływ na walkę mają skile? Czy jest duża różnica, gdy ma się np
60/60, a jakby się miało 65/65 (jak od strony mechanicznej skille wpływają na ilość zadawanych obrażeń)?
4. Czy poziom magiczny ma wpływ np na ilość leczonego HP przy użyciu
Exury, oraz czy wraz z wyższym poziomem magicznym światło (np.utevo lux) będzie świecić dłużej?
5. Czasem widzę, że jakaś postać ewidentnie jest kierowana przez jakiś
program (chodzi w podziemiach po ciemku, jak się do niej mówi, nie
odpowiada, jak się ją blokuje, szuka bez słowa innego wyjścia, atakuje
wszystkie potworki, nawet jak ktoś skiluje, itp, itd). Słyszałem opinie,
że GM żadko są dostępni i żadko się zajmują takimi sprawami :/ Czy
jeżeli zaatakuję taką osobę, to po jej zgonie ona będzie miała informacje kto ją zabił? Czy te programy są tak ustawione, by się bronić
przed atakującymi je osobami (żebym ja nie zginął przypadkiem w słusznej sprawie

)
6. Tyle się słyszy, że komuś hacknęli konto :/ Jeżeli nie wchodzę na
podejżane strony, nie podaję nikomu swojego hasła, loginu, to jakie jest
ryzyko, że mnie schakują? Jak się zabezpieczyć w 100% przed tym?
Na razie to tyle pytań, jak sobię coś przypomnę to zapytam ponownie
Pozdrawiam...