Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2003, 18:15   #5
Dejvo
Guest

Domyślny

Właśnie włąśnie! Dziś również to mi się przdażyło! Wszedłem do takiej jaksini 6 mino mnie bokrążyło, a że naraz sie nei bardzo je da blokwoać po prosu chciałem ejdnego odsunać i prejść w miejsce gdzie meiszczą się góra 2,3... i tu wał dałem krok... i nci, co jest, GG nie działa, włączam strone - nnie działa, wyłaczyłem tibie, znów chciałem się zalogować ( w panice of kors )... i tu wał: conecting time out, mówi mamo: dzwon do frajerów z sieci (no tak nie pwoeidiząłem ale żeby tam zadzwoniłą) - gość mówi ze zaraz bedzie, i że spokojnie tak sie zadazra zaraz naprawią - myślałem, że mu wykapie w ten czereb brzdyki... no ale waczyłem sobie FIFE24, totalnie się nduziłem grajac w to... wtopiłem kilka meczy na WC... totalnie dobity tylko marzyłem a cudzie, włączam, jest - net działa (po godzinie... ), wchodze... a tu moim oczom ukazął się cała i zdrowa moja posatc, jednak mino dalej waliły ale sobie poradziłem - nastepnie tibia nigdy mi tak świetnie nei chodziła! ZERO lagów! No byłe na adminów zły ale przeszło... miałem big cufa ale tobie serdecznie wspułczuje... i jeszcze K-armor...
  Odpowiedz z Cytatem