Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2007, 18:29   #902
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Light Monk Pokaż post
Chętnie bym zrobił WMV o VU... niestety brakuje mi .reców.
Nie oszukujmy się, jeżeli nie ma się "znajomości" to dobrego WMV się nie zrobi, a takie .recki co są na tibicam i tibia.de można sobie w d**e wsadzić.
Żeby zrobić dobry film przynajmniej 5-minutowy, wystarczy ok. 25 fragów, a oficjalnie wypuszczonych fragów VU tyle jest, wiec ja nie widze problemu.

Cytuj:
Nie, nie mam zamiaru zrobić wmv w windows movie marker "Viribus Unitos rox", mam wszystkie niezbędne programy - sony vegas, fraps, konwerterki bla bla bla
Kiedys, dawno, dawno temu, gdy na swiecie nie bylo wandów, soulpointów, asslickingu i noobostwa, uzywalem Fraps-a, ale niestety musze z bolem serca przyznac, ze jest to b. przecietny program, ktory w wypadku Tibii jest b. niewygodny

Cytuj:
Jakby jakiś VU member byłby tak miły i udostępnił mi wszystkie .rec/.cam
z sneaków/battle to bardzo chętnie zrobie WMV o VU.
Z tego co mi sie wydaje oni udostepnili wszystkie swoje sneaki etc. Jednak wciaz nie maja paru bitew, ktore mam ja. Niestety z uwagi na pare osob do mnie piszacych i ich niepewna przyszlosc po ujawnieniu ich nickow niestety nie moge Ci ich dac, chyba, ze masz jakas dobra oferte. Lubie biznes i interesy, wiec moze sie dogadamy xD

Cytuj:
ps. film "Revolution" jest jak dla mnie nawet dobry, przesycony zbytnio zbędnymi efektami i małą ilością FPSów, nie ma synchronizacji ścieżki dźwiękowej (chyba 3 utwory w ciągu 1 min).
Mala ilosc FPS pojawia sie tylko przy biciu Royal Paulo, bo akurat wtedy przy "Video Capturingu" mialem chyba wlaczona przegladarke takze bardzo sorry, na Rev 2 takie cos sie nie pojawi. Reszta fragów to standardowe 15 FPS. Tak, tak moglem dac 30 FPS ale wtedy film wazylby 150-200 mb's. Co do zbednych efektow nie kazdemu mozna dogodzic.
TheDwarf jest offline