Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2007, 19:12   #202
ArtiPl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Na Emeryturze
Imię: Deros
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 114
Skille: 27
Poziom mag.: 70
ArtiPl ma numer GG 8942083 ArtiPl ma login Tlenu immons@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zaxom Pokaż post
Omg nic się nie zmieniło Polacy byli i będą żałosnymi graczami (oczywiście nie wszyscy). Czy wy nie rozumiecie ? Wszystko ma swoje wady i zalety (niektórzy z was widzą tylko wady) podam więc 2 zalety:

1. Teraz nie będzie sytuacji gdzie przyjdzie 4 sorców (20 levele) i wezmą na combo z SD 50 levela też sorca.
2. Przykład z uhami jest niepotrzebny bo sorcom jest nie potrzebne do 24 levela, knightci na 100 levelu leczą sie z tego po 100 hp, palladyni moga do tego czasu używac mana potionów i health potionów.

CipSoft team zapewne jest mądrzejsze od was i zanim coś zrobi przemyśli to dużo więcej razy niż wy zanim napiszecie coś na tym forum.

Powyższe teksty zwracam do osób piszących " Oni są powaleni ja tego nie zniosu itp. itd.
1. A czemu ma nie byc takich sytuacji? na 20 lvlu hity od 4 z sd szly by po... 60 od kazdego x4 = 240. Sorc na 50 ma 395(dobrze mowie?)hp, a wiec na luzie sie wyleczy.

Co do tego Cipsfotu ze przemysli to duzo wiecej razy to... nie wiem czy masz racje, ostatnie ich pomysly wygladaja jakby zaaplikowali po dlugim i... niezbyt przyjemnym snie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Royal-Wyso Pokaż post
Moim zdaniem to dobrze że tak zrobili.
to byla tibia 8.0
pomyślcie expicie se 20 knightem na dc albo amazon camp.
przylatuje ci 30 sorc i zabija cie z sd.
tibia 8.1
expisz na .....
przylatuje 30 sorc i co z hmm i wanda cie niezabije.(raczej)
LOL kolo to nie byla tibia 8.0 tylko... Tibia od poczatku wprowadzenia run, a wiec prosze nie pier*** mi takich rzeczy, bo zal jest to czytac co piszecie.

PS. Czemu jak zaczynalem grac 5 lat temu gdy mialem 11 lat bylem mniejszym noobem niz wy teraz ktorzy zaczynacie grac w wieku 14-15 lat? Zal mi sie was robi, nie umiecie nic sensownego robic, wszystkie ulatwienia sa dla was SWIETNE!!!!!!1111oneoneoneoneone. A czemu? Bo dla was licza sie tylko lvle a nie przyjemnosc z poznawania ludzi, z pkowania etc.

Ostatnio edytowany przez ArtiPl - 26-12-2007 o 19:17.
ArtiPl jest offline