Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dominatorrr
Co do Ader Sram na jego posty są żałosne i bez weny twórczej ja w tym widze tylko mam 59 lv mój 2 char to (MAstah Dadi Lubie nim pegować) zbloczyłem Seqa jestem pro fajny koleś jeśli chodzi ci o poziom chajsu to sie niemart mamy napewno wiecej niż wy patrząc na Fakro i Mastah Dadiego padającego bez Blessów. A i jak tam wasz Guild Stash Xoo sobie robi lv co
@Vilum gra na poważnie na innym servie ? kogo to obchodzi XD i tak pokazal ze jest nikim a co do waszej inteligencji Niewiem jak można dać sie wkrecić ze Smuggler to nowy owner gdy biegam na Utani gran hur "" Boltero przez prawie caly czas a potem Pdam co prawda nielepiej Niż Dadi ale ja odrabiam a nie spadam coraz Niżej i Niżej XD
Pozatym Słowa Xoo po dedzie na Dragach ven nie odrobisz bo bede cie pilnował caly czas potem ded na ice witch(LOVE ASTER) i z 59 nagle w pare h robi sie 62 XD i Xoo stojacy na boat okolnir obsrany że przed chwila nasze "marne Druidy" malo co a go nie przyspozyły o utrate parunastu albo paru set %
A Najlepszy był tekst Xoo do 40 Ed 20 k ankr Xoo depot kończysie guild Stash auhsausha ua haushda uhua sh
Sory Poniosło mnie Tak EMOK JESTEM JAK WIADOMOŚCI bynajmnie jspedziłem swieta z rodzina gdy juz pojechali moglem przysiasc do kompa nie tak ja Vilum prawie 24 na Boat okolnir by xoo or highwon expili XD Xoo przybylo troche speeda i zapewne 30 dmg XD
Z tego co pamietam WYmowka bylo tylko To ze niemiałem Hotow bo padlem tylko 2 razy Gejuszku Raz od Noobów gdzie nie miałem hotów i to mnei naprawde gowno obchodzi co ty se sądzissz a ten poprzedni ded na ankr drgach to nic nie mówłem że coś tam tylk oże brzeziu sie wjebał w miejsce mw i nie miałem szans
Ader Zespołu pytalismy 1/2 Vitality I np Templerr (Callastus who is That ?) SAHSUASHAUS Co może Gaura Grałeś Jak ty Grałes takim lv ze mógł bym ci lizać dupe to ja grałem Garimem na 3/4 akcji
Zrobiłem Screena twojego postu jakbysmy jednak to my wygrali ta juz skonczona wojne tak jak mamy ja od 1 roku ZNOW ZOBACZYMY
|
Gdybym był nikim to byście się nie bali

a tak boicie dupe etc^.^ zaraz będzie że się nie boicie itp....to czemu nie jesteście online? nie expicie masowo? Tylko 2 chary robicie? hehe^.^ I zawsze mówisz jaki ty nie pro itp np: "URATOWAłEM LATUZA JESTEM PRO ELO ELO FAJNY"
Następnie nie siedziałem cały dzień przy tibi w wigilie^.^ i nie ja robie sneaki w wigilie ^.^ I skąd niby wiesz że byłem w wigilie cały dzień? Ponieważ "niby" mnie widziałeś cały dzień więc musiałeś też siedzieć xD hm... co tam jeszcze ci powiem hmm...Widać że zawsze gówno wiesz a piszesz takie bzdury że szok ^.- Callastus grał Mastah Dadim? "HAHAHHA" Ironia.....^.- Zawsze cię uważałem za totalnego debila ....I idz wkońcu na J.Polski do szkoły^.- przykład "weś"
PS: Kto ci pisał tego posta??? Bo napisałeś to "chyba" bez żadnego błędu ^.^