Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Light Monk
Dobra hidek, farmazony że szok.
1.
Fraps jest dużo lepszy od Hypercama którego używasz, ale tak, masz rację, dla słabszych kompów polecam Snagita/hypercama. Swoją drogą mam snagita i hypera full crack, więc lajcik
2.
30 FPSÓW i 200 MB? Człowieku, to czym ty konwercisz te wmv? W paincie? Ja zawsze ustawiam 24 FPSy konwertując, a jak zgrywam z reca na avi to daje pełne klatki (30-70). Film u mnie mając 24.5 FPSa waży od 30-50MB, oczywiście powyżej 6-8 min.
3.
Jakie rece? Pokaż mi je chłopcze, bo narazie to widziałem tylko kilka fragów, reszta to kręcą jakies plebany co ledwo widzą VU, co dopiero LH.
4.
Jakie interesy masz na myśli? Mam Ci zapłacić na Nebuli? Chyba kpisz, najwyżej dam Ci dupy.. cya 
|
1.Ja używam SnagIta, jakosciowej roznicy nie widac, ale wygoda jest 100x lepsza. Frapsem sie da tylko nagrywac na full screenie, wiec w vegasie musisz opier.lać kazdy urywek, co jest czasochlonne. No i ten napis "www.fraps.com".
2.Z reca na avi, tez daje pelne klatki. Dopiero w vegasie, gdy trza zmienic plik na *****, to zmieniam opcje na tak optymalne, zeby malo wazylo przy odp dobrej jakosci. A Ty uzywasz konwerterow jakichs specjalnych?
3.Jak dobrze poszukasz to masz filmy z kazdej wiekszej bitwy oprocz POI. I to nie krecone przez "plebanow" tylko przez ludzi z VU, sunzego albo przez moja skromna postac i widac wszystko jak na dloni.
4.dzieki, wole dziewczyny
EDIT: Mysle, ze za 100k na kazdym servie oprocz Xantery jestem w stanie sie dogadac