Temat: Shadow Rex
Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2007, 00:06   #1
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny Shadow Rex

Bez zbędnego owijania w bawełnę. Ostatnio pojawiło się wiele postów, tematów itp. dotyczących Shadow Rexa i wykonanego questa przez niego (tu film). Niestety muszę zmartwić użytkowników i ujawnić smutną prawdę dotyczącą owego filmu. Jest to fake. Tak, wiem, jest to informacja mrożąca krew w żyłach, zdarza się. W związku z tym, drodzy użytkownicy, nie zakładajcie nowych tematów i nie piszcie postów, o tym jak to wielki Shadow Rex zdobył Spike Sworda. Jest to naprawdę bardzo denerwujące. To tyle, mam nadzieje, że przeczyta to chodź trochę ludu forum, i nie będą już się pojawiać wątki Shadow Rexa na tym forum, chyba, że w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać...". Dziękuje.
P.S. Proponuję przykleić temat, niech zostanie przez jakiś czas widoczny, jak cała sytuacja z Shadow Rexem się uspokoi, można skasować.

To pisałem ja, Marcin bez 24.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.