Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
No i co z tego, że są młodzi ? Zazdrość zżera, że tak młodzi zawodnicy grają tak fantastycznie (dobra, dobra, dzisiejszy mecz do bani, ale Adebayor sam na ataku to porażka !).
Dwa - Justin Hoyte i Theo Walcott to co ? Chłopcy od ręczników ? A jeśli jest mało Anglików, to widocznie Wenger uważa, że są zbyt słabi, żeby grać w Arsenalu, albo nie pasują do stylu gry Kanonierów.
Trzy - zdobędzie w tym sezonie.
|
Nie nie zżera mnie-to po prostu subiektywne odczucie-jakoś tak wolę podziwiać graczy starszych-ot taki efekt uboczny.Ale rozumiem twoje stanowisko
Dwa-dwóch Anglików na całą kadrę-ŁaŁ kurw..pomijając fakt ,że napisałem "Anglików w Arsenalu prawie nie ma"-jest dwóch-fajnie ale z tego co się orientuje to oni nawet nie są graczami podstawy(ale wchodzą powoli-bravo bravo bravo).Gówno mnie obchodzi co Wenger uważa-jestem po prostu przeciwny takiemu obrotowi spraw ,że ligi będą miały coraz mniej zawodników ze swojego kraju!.
Trzy-przesadna pewność siebie,żeby nie napisać butność-nie wyjdzie Ci na dobre.Ale zgadza się Arsenal ma szanse na zwycięstwo-tak jak wiele innych ekip.
Mój sąsiad "wierny"kibic chelsea-straszy mnie od jakichś 4 lat wygraną niebieskawych w lm-i z każdym rokiem śmieje się z niego coraz bardziej.
dobranoc