Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hu'Hu
Hmm... jestem katolikiem i wierze że Bóg stworzył kobietę i mężczyznę żeby się nawzajem uzupełniali. Tak jestem przeciw związkom homoseksualnym, tym bardziej kiedy taka para stara się o adobcje dziecka. Związek kobiety i mężczyzny to nie stereotyp tylko naturalne i prawdziwe istnienie dwóch osób na tym świecie, którego celem jest wydanie potomstwa (jak wiadomo "homo" nie są przystosowani przez naturę do rozmnażania)
|
To jest jedna z moich odpowiedzi dlaczego stalem sie i pozostaje ateista:
Nie wiem czy ktos zaprzeczy ale zdaje mi sie ze homoseksualista rodzi sie z pociagiem do plci podobnej. Skoro TO jest prawda to chyba oznacza ze Bozia stworzyla geja i lesbijke tak samo jak hetero. Ale niestety gej i lesbijka od urodzenia az do smierci nie ma szansy na zbawienie CHYBA ze zgodzi sie cierpiec do konca zycia do (wspol)zycia z plcia ktora go obrzydza...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
Tak, zablokują na pare godzin miasto, podrą troche ryja, i oczekują tolerancji? Czy teraz mam wyjść z kolegami na miasto, zablokować je i pokazać, że jestem hetero? Na tym to ma polegać? Przecież przeciętnego obywatela to nie obchodzi kto z kim się dupczy (no, o ile nie jest sławny. Wtedy niektórch ćwierćinteligentów to interesuje).
|
Mowie wprost - nie wiem jak wygladaj parady rownosci. Czy "dra ryja" i rzucaja ceglowkami, w tym samym czasie napier******c sie ze skinheadami i neonazi czy niosa pokoi i milosc. Ale Sven odpowiedz mi czy jak kobiety staraly sie walczyc o prawa do glosowania to czy siedzialy cichutko w domkach i gotujac obiadek mezusiowi ladnie prosily o owe prawa czy wyszly na ulice i walczyly? Ach, a udalo im sie czy dalej nie ma tolerancji dla kobiet? Hm?
Zauwazylem tez posty w stylu "gej ok dopoki mnie nie dotknie".
Wiec pytanie do tych osob - skoro nie moze was dotknac to czy podacie mu reke? Bo to w koncu kontakt...
@Edit:
Jestem hetero ale homoseksualistow bede bronic jak swoich.