Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2007, 08:57   #64
Horthead
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 07 2006

Domyślny

Mój post miał na celu uświadomienie, że każdą profesją gra się zupełnie inaczej i każda ma zupełnie inne walory.

Mówisz necro, tak są bardzo kasodajne jednak resp jest zazwyczaj zajęty bez przerwy, chyba, że chodzisz nie wiem gdzie. Napisałeś potem, że chodzisz i musisz pić health potiony. No tak jeszcze by tego brakowało, żebyś bił frosty bez nich. Tylko, że tu chodzi o liczbe wypitych potionów knighta w stosunku do wypitych potionów sorca w tym samym czasie. Chyba widać różnicę i to dość sporawą. Problemem ed i sorca jest to, że jedyną możliwością zarobienia kasy jest dobry drop z silniejszych potworków vamp, necro, bk, hero, dl, dragi, niekiedy może AS ale i tak na nich fortuny nie zbijemy. Nie mówię, że druid i sorc są gorsi, mówię po prostu, że gra się nimi zupełnie inaczej niż knightem i paladynem. Nie wiem
co Twój post miał na celu mi przekazać z tym, że knight nie ma kasy, ale mój kumpel osttnio wbił 200k w kasie grając po 5h dziennie więc to chyba mówi za siebie? Gdzie ja tyle zarobie? Chyba tylko na necro przy super fuksie... licząć, że spawn będzie wolny....
Horthead jest offline   Odpowiedz z Cytatem