Mój post miał na celu uświadomienie, że każdą profesją gra się zupełnie inaczej i każda ma zupełnie inne walory.
Mówisz necro, tak są bardzo kasodajne jednak resp jest zazwyczaj zajęty bez przerwy, chyba, że chodzisz nie wiem gdzie. Napisałeś potem, że chodzisz i musisz pić health potiony. No tak jeszcze by tego brakowało, żebyś bił frosty bez nich. Tylko, że tu chodzi o liczbe wypitych potionów knighta w stosunku do wypitych potionów sorca w tym samym czasie. Chyba widać różnicę i to dość sporawą. Problemem ed i sorca jest to, że jedyną możliwością zarobienia kasy jest dobry drop z silniejszych potworków vamp, necro, bk, hero, dl, dragi, niekiedy może AS ale i tak na nich fortuny nie zbijemy. Nie mówię, że druid i sorc są gorsi, mówię po prostu, że gra się nimi zupełnie inaczej niż knightem i paladynem. Nie wiem
co Twój post miał na celu mi przekazać z tym, że knight nie ma kasy, ale mój kumpel osttnio wbił 200k w kasie grając po 5h dziennie więc to chyba mówi za siebie? Gdzie ja tyle zarobie? Chyba tylko na necro przy super fuksie... licząć, że spawn będzie wolny....
|